ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκραντ: "Να βελτιωθούμε στην άμυνα, να προσαρμόσουμε κάποιες λεπτομέρειες και όλα θα κυλήσουν καλύτερα"

Γκραντ: "Να βελτιωθούμε στην άμυνα, να προσαρμόσουμε κάποιες λεπτομέρειες και όλα θα κυλήσουν καλύτερα"
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Τζέριαν Γκραντ δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR πρέπει να βελτιωθεί στον αμυντικό τομέα και να προσαρμόσει κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι του για να ανατρέψει τη σειρά (0-1) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και να προκριθεί στο Final Four της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται για δεύτερη φορά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (25/4, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο των playoffs της EuroLeague, με τους Ισραηλινούς να έχουν κάνει το break στο ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς (0-1).

Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε για αμφότερες τις αναμετρήσεις, τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του για να προκριθεί στο Final Four, καθώς και για τις τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς από την ομάδα του Όντετ Κάτας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέριαν Γκραντ ενόψει του δεύτερου αγώνα της σειράς:

Για το GAME 1 με τη Μακάμπι: “Είδαμε όλοι το παιχνίδι (σ.σ. στο βίντεο), το ελέγχαμε για το μεγαλύτερο μέρος του, η τέταρτη περίοδος ήταν σκληρή για εμάς, δεν κύλησε όπως θα θέλαμε. Θα προσαρμόσουμε κάποια πράγματα και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια”.

Για τη βελτίωση ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού: “Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα, δεν πρέπει να τους δώσουμε τόσους πόντους, αντιθέτως πρέπει να έχουμε καλές εκτελέσεις. Να προσέξουμε κάποια μικρά πράγματα και θα είμαστε καλά”.

Για τις τρεις ήττες από τη Μακάμπι: “Όλα τα ματς με τη Μακάμπι κρίθηκαν στις τελευταίες κατοχές. Και τα τρία παιχνίδια. Απλά πρέπει να αλλάξουμε κάποιες λεπτομέρειες και όλα θα πάνε καλύτερα”.

Για την επιδίωξη του Παναθηναϊκού στα επόμενα ματς: “Αυτός είναι ο στόχος μας σε όλη τη σεζόν, να πάμε στο Final Four. Πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία επόμενα ματς για να τα καταφέρουμε”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ