ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκραντ για τη φάση με τον Μπράουν: "Προφανώς του έκανα φάουλ και αυτό δεν ήταν έξυπνο"

Γκραντ για τη φάση με τον Μπράουν: "Προφανώς του έκανα φάουλ και αυτό δεν ήταν έξυπνο"
EUROKINISSI

Ένα ματς, όλη η σεζόν. Αυτό είπε ο Τζέριαν Γκραντ πριν από το Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι (2/5, 21:45, Novasports 4, Match Center από το SPORT24).

Ως το ματς της σεζόν χαρακτήρισε ο Τζέριαν Γκραντ το Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι (2/5, 21:45, Novasports 4, Match Center από το SPORT24) στη Χάλα Πιονίρ του Βελιγραδίου, κι αυτό γιατί οι πράσινοι βρίσκονται πίσω με 2-1 στη σειρά και δεν έχουν πλεόν περιθώρια λάθους.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός AKTOR στο Game 4: "Πρέπει να παίξουμε με περισσότερο ένεργεια, να είμαστε πιο physical, να είμαστε μαχητικοί απέναντί τους. Ήταν πιο σκληροί από εμάς στο Game 3, αλλά αυτό δεν θα συμβεί ξανά στο επόμενο παιχνίδι".

Για το αν παραμένει αισιόδοξος: "Φυσικά. Είμαστε μια ομάδα που παλεύει. Αυτό το ματς που έρχεται είναι όλη η σεζόν. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Θα βγούμε εκεί έξω και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά".

Για το αν μπορεί να υπάρξει κάποια αγωνιστική έκπληξη μετά από τα πέντε φετινά τους ματς με τη Μακάμπι: "Ναι, είναι μια σειρά playoffs και κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Η κάθε ομάδα κάνει προσαρμογές και είμαι σίγουρος πως αυτό θα συμβεί και στο Game 4".

Για τον εξωτερικό "θόρυβο" και αν αυτός αφαιρεί από το ίδιο το παιχνίδι: "Όχι. Οι παίκτες θέλουν απλά να παίζουν το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε τη δουλειά μας, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω μας".

Για το αν έχει ο Παναθηναϊκός AKTOR τον τρόπο να σταματήσει τον Λορέντζο Μπράουν: "Ναι, πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Είναι ένας καλός παίκτης και θα δημιουργήσει φάσεις, θα σκοράρει, αλλά εμείς πρέπει να τον δυσκολέψουμε".

Για το αν θα άλλαζε κάτι στην τελευταία άμυνα που έπαιξε κόντρα στον Μπράουν: "Θα έκανα ακριβώς το ίδιο, εκτός από το να τον ακουμπήσω. Προφανώς του έκανα φάουλ και αυτό δεν ήταν έξυπνο".

Για το αν πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στο ξεκίνημα του αγώνα: "Ναι σίγουρα. Αυτό είναι ένα κομβικό κομμάτι στη σειρά, το καλό ξεκίνημα στα παιχνίδια. Αν καταφέρουμε να το κάνουμε αυτό, να είμαστε κοντά στο σκορ ή ακόμα και να έχουμε το προβάδισμα στη διάρκεια του αγώνα, νομίζω θα είμαστε εντάξει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ