EUROLEAGUE

Γκούροβιτς: "Θέλω Ολυμπιακό"

Γκούροβιτς: "Θέλω Ολυμπιακό"
Γκουροβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίλαν Γκούροβιτς μίλησε στο SPORT 24 και αποκάλυψε, πως "τώρα θα έπαιζα στον Ολυμπιακό"

Και όμως… βρέθηκε μια ανάσα από τους Ερυθρόλευκους! "Δεν υπέγραψα στον Ολυμπιακό για… επτά ημέρες. Όταν ο Γκέρσον πήρε τον ατζέντη μου, εγώ είχα ήδη υπογράψει στην Πρόκομ, η οποία μου είχε κάνει μια προσφορά, που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να παίξω φέτος στον Ολυμπιακό, αλλά δεν με βοήθησε το ‘timing’. Ποιος ξέρει; Ισως του χρόνου να συνεχίσω την καριέρα μου στην Αθήνα. Αλλωστε, έχω ακόμη κάμποσα χρόνια ποιοτικού μπάσκετ", προανήγγειλε ο διεθνής φόργουορντ της εθνικής Σερβίας, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο Περιστέρι και στην ΑΕΚ.

Και στην πρωταθλήτρια Πολωνίας, βέβαια, δεν έχει παράπονο! " Κάνουμε παρέα με τον Χρήστο (Χαρίση) και περνά εύκολα η ώρα μας. Εχουμε βρει και ένα ελληνικό εστιατόριο στην Γκντίνια, το οποίο λέγεται ‘Ελ Γκρέκο’, οπότε έχουμε λύσει και το θέμα του φαγητού, που είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά στην Ευρωλίγκα, αλλά πιστεύω ότι η αντικατάσταση του Μπεστ από τον Σακούρ και η προσθήκη του Γιόβο (Στανόγεβιτς) θα μας βοηθήσουν να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί.

Στο ΣΕΦ, πάντως, δεν ερχόμαστε για πλάκα, αλλά για να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια και να ρεφάρουμε για τις τρεις ήττες στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας", υποστήριξε ο χαρισματικός σκόρερ (μ.ο. 20,7 π.), ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ολύμπια Λάρισας και… δεν ενθουσιάστηκε.

" Δεν μπορώ να πω. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με ταλέντο στην επίθεση. Παίκτες, που μπορούν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι με πολλούς τρόπους. Από όσο γνωρίζω δεν θα αγωνιστεί ο Γκριρ, αλλά επιστρέφει στους αγώνες ο Ματσιγιάουσκας, ο οποίος έχει σπουδαία χαρίσματα και μεγάλη εμπειρία από αγώνες στην Ευρωλίγκα. Στην άμυνα, όμως, ο Ολυμπιακός δείχνει να υστερεί και εμείς θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε τη ζημιά.

Είμαι βέβαιος ότι οι αντίπαλοί μας θα εμφανιστούν με υψηλό κίνητρο μετά την ήττα τους στη Μόσχα, αλλά και εμείς δεν πάμε πίσω. Η νίκη στην Ιταλία επί της Βίρτους μας έδωσε φτερά", υπογράμμισε ο Γκούροβιτς, ο οποίος είχε να πει μια καλή κουβέντα για τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, Μίλος Τεοντόσιτς.

" Ο Μίλος έχει πολύ ταλέντο, αλλά είναι ακόμη μόλις 20 ετών και χρειάζεται να αντλήσει εμπειρίες μέσα από τις παραστάσεις με την Εθνική και με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα, πάντως, η ελληνική ομάδα έπραξε το σωστό επενδύοντας πάνω σε ένα παιδί, το οποίο υπολογίζουν όλοι στην πατρίδα μας", τόνισε ο αρχηγός της εθνικής Σερβίας, ο οποίος εκτός από το τατουάζ στο μπράτσο του, που απεικονίζει τον Σέρβο στρατηγό Ντράζα Μιχαϊλοβιτς, είχε και άλλη μια… ιδιαίτερη έμπνευση: Βάπτισε τον γιο του "Βούκμαν", το οποίο στη γλώσσα του μεταφράζεται ως… "Λυκάνθρωπος"!












TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ