ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ

Γκόρντον για το αίτημα ανταλλαγής: "Είμαι απογοητευμένος, πολλοί μοιράζονται το ίδιο συναίσθημα"

Ο Άαρον Γκόρντον των Μάτζικ
Ο Άαρον Γκόρντον των Μάτζικ Ⓒ 2021 JEFFREY MCWHORTER/ASSOCIATED PRESS

Ο Άαρον Γκόρντον μετά το τέλος του αγώνα με τους Νάγκετς, μίλησε για το αίτημά του να γίνει ανταλλαγή από τους Μάτζικ, καθώς νιώθει απογοητευμένος (VIDEO).

Μία ακόμη ήττα για τους Μάτζι, αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν στην έδρα τους, τους Νάγκετς (99-110) και έπεσαν κι άλλο στην κατάταξη, έχοντας ρεκόρ 14-29.

Ο σταρ της ομάδας, Άαρον Γκόρντον, είχε κάνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες το αίτημά του προς τους Μάτζικ για ανταλλαγή, με το trade deadline να είναι αύριο Πέμπτη (25/3).

Μάλιστα, λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τους Νάγκετς, μίλησε γι' αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας πως είναι αρκετά απογοητευμένος με την όλη κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

"Υπήρξαν πολλές φορές που εξέφρασα τι αισθάνομαι στους ιθύνοντες της ομάδας. Εξέφρασα την απογοήτευσή μου. Απογοήτευση για τις ήττες, τους τραυματισμούς, γενικά τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και για το πόσο πολλές ήττες έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια", δήλωσε αρχικά.

Ενώ συμπλήρωσε: "Έχω επικεντρωθεί στο παιχνίδι της Τετάρτης με τους Φοίνιξ Σανς. Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ, στο Ορλάντο. Είμαι εδώ επτά χρόνια. Έχω το σπίτι μου εδώ και αγαπώ αυτή την πόλη. Όσο έχω τους Ορλάντο Μάτζικ το στο στήθος μου θα δίνω ό,τι έχω και θα προσπαθώ για το καλύτερο πάντα".

Δείτε τι είπε ο Γκόρντον:

ⓒ 2021 Jeffrey McWhorter/Associated Press

TAGS ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ