ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Γκομέλσκι εναντίον Ιτούδη: "Για πόσο ακόμη θα τον ανέχεστε;"

Γκομέλσκι εναντίον Ιτούδη: "Για πόσο ακόμη θα τον ανέχεστε;"

Η κακή εικόνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο β' μέρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό οδήγησε σε ξέσπασμα του Βλάντιμιρ Γκομέλσκι, μπασκετανθρώπου και γιου του θρυλικού Αλεξάντερ Γκομέλσκι εναντίον του Δημήτρη Ιτούδη.

Η ανατροπή του Ολυμπιακού που από το -25 βρέθηκε στο +1 το βράδυ της Πέμπτης (25/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δεν ολοκληρώθηκε με νίκη των ερυθρόλευκων. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε το ματς για την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague, ωστόσο αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα ο Βλάντιμιρ Γκομέλσκι, γιος του θρύλου της ρωσικής ομάδας, Αλεξάντερ Γκομέλσκι, ξέσπασε εναντίον του Δημήτρη Ιτούδη με ένα video που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram.

"Δεν γίνεται να παίζεις, όπως έπαιξε ο Ιτούδης. Δεν συμφωνώ με τις απολύσεις προπονητών μεσούσης της περιόδου, ωστόσο η υπομονή αρχίζει να εξαντλείται. Είναι πεισματάρης, δίνει ψυχολογικό πλεονέκτημα στον αντίπαλο, δεν κάνει σωστές αλλαγές, φωνάζει συνέχεια στους διαιτητές, δεν παίρνει timeout όταν πρέπει να το κάνει, φοβόμουν ότι θα δεχόταν τεχνική ποινή στο τέλος. Για πόσο ακόμη θα τον ανέχεστε;" ήταν μερικά από τα λόγια του πρώην παίκτη, προπονητή και αναλυτή αγώνων μπάσκετ.

Η ΤΣΣΚΑ έχει ρεκόρ 17-8 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης της κανονικής περιόδου, ωστόσο έχει τρεις νίκες στους τελευταίους οκτώ αγώνες εξαιτίας των πολλών σοβαρών προβλημάτων της. Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ τραυματίστηκε, εγχειρίστηκε και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς, οι Τζέιμς, Κλάιμπερν, Σενγκέλια, Χάκετ αντιμετώπισαν ή συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα και ο Δημήτρης Ιτούδης παραδέχθηκε χθες βράδυ πως στο ΣΕΦ η ομάδα του πάτησε το κουμπί του restart.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ