EUROLEAGUE

Γκολούμποβιτς: ''Νίκη με Ολυμπιακό''

Γκολούμποβιτς: ''Νίκη με Ολυμπιακό''

Ο Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς θυμήθηκε το περσινό 4-0 του Ολυμπιακού στα παιχνίδια με τη Μάλαγα και τους back2back τίτλους των "ερυθρολεύκων" όμως υπενθύμισε πως αυτά ουδεμία σημασία έχουν στο TOP-16.

Η Μάλαγα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Το επιβεβαίωσε χθες (30/12) κόντρα στη Ρεάλ, εκεί όπου η ομάδα της Ανδαλουσίας έκανε το 12-2 στην Liga Endesa και παραμένει μόνη πρώτη στην κατάταξη.

Πλέον η Ουνικάχα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Palacio de Deportes ''Martin Carpena'' (02/01, 22:00) και ο Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις ''μάχες'' με τους ψηλούς των ''ερυθρολεύκων''.

"Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο TOP-16 εντός έδρας, κόντρα στον Ολυμπιακό. Μας κέρδισαν τέσσερις φορές πέρσι -όταν δεν ήμουν στην ομάδα- ενώ τους κερδίσαμε σε φιλικό στην Κωνσταντινούπολη, στις αρχές της σεζόν. Όλα αυτά δεν έχουν σημασία πλέον. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για όλες τις ομάδες που επιβίωσαν από την πρώτη φάση της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός και η Μάλαγα είναι δυο εντελώς διαφορετικές ομάδες σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασαν το περασμένο καλοκαίρι. Φυσικά ο Ολυμπιακός κατέκτησε back2back τίτλους στην Euroleague, όχι πολύ παλιά, όμως οι δυο ομάδες ξεκινούν από το 0-0. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη το TOP-16. Ελπίζω να έχουμε μαζί μας τον Βασιλειάδη, καθώς ξέρει τον Ολυμπιακό καλύτερα από τον καθένα μας. Όπως πάντα, θα προσπαθήσω να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι μου. Δεν με ενδιαφέρει ποιον θα έχω απέναντί μου! Οι ψηλοί του Ολυμπιακού είναι καλοί παίκτες και τους σέβομαι. Δεν θα είναι εύκολο να παίξω απέναντί τους όμως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ