ΙΚΑΡΟΣ

Γκίμπσον: "Μόνο καλά λόγια για τον Ίκαρο"

Γκίμπσον: "Μόνο καλά λόγια για τον Ίκαρο"

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ικάρου Καλλιθέας, Ντάνι Γκίμπσον μίλησε για τη συμφωνία του με τον σύλλογο, αλλά και το τι πιστεύει ότι θα προσφέρει στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη...

Ο Ντάνι Γκίμπσον, ο οποίος αποτελεί το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Ικάρου Καλλιθέας αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το τι είναι σε θέση να προσφέρει στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Αμερικανός αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Έλληνα προπονητή στα μέσα της εβδομάδας, όταν και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης αθλητικής βίζας.

" Δεν βλέπω την ώρα να έρθω στην Αθήνα. Πέρασα πολλά χρόνια στην Γερμανία και είμαι ευγνώμων για όλα όσα κέρδισα στην BBL", ήταν τα πρώτα του λόγια στην επίσημη ιστοσελίδα του Ικάρου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Νομίζω, όμως, ότι είχε έρθει η ώρα για να αλλάξω σελίδα στην καριέρα μου και όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία από τον Ίκαρο, ενθουσιάστηκα. Ξέρω πως το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό και ανταγωνιστικό, αγωνίζονται σε αυτό σπουδαίοι Αμερικανοί και για την ομάδα μου έχω ακούσει μόνο καλά λόγια. Οπότε δεν θα μπορούσα να χάσω αυτή την ευκαιρία".

Όσον αφορά το τι είναι σε θέση να προσφέρει ο Γκίμπσον σε ένα ματς, δήλωσε: " Ηγετική ικανότητα (leadership). Θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να γίνουν καλύτεροι και να είμαστε σε κάθε παιχνίδι ανταγωνιστικοί. Όταν μιλήσαμε με τον κόουτς στο τηλέφωνο, μου εξήγησε την φιλοσοφία του και νομίζω ότι θα ταιριάξω καλά στο σύστημα του.

Φυσικά θα πρέπει να δουλέψω σκληρά για να προσαρμοστώ τόσο σε αυτά που θέλει ο προπονητής μου, όσο και στις δυσκολίες της Ελληνικής λίγκας".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ