ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Γκίμπσον: "Ενθουσιασμένος που αγωνίζομαι εδώ"

Γκίμπσον: "Ενθουσιασμένος που αγωνίζομαι εδώ"
INTIME SPORTS

Ο Εξάβιερ Γκίμπσον δήλωσε ενθουσιασμένος που αγωνίζεται στην Ελλάδα και ανυπόμονος για τον αγώνα με την Καβάλα (2/2, 5μ.μ.)

Ο Πανελευσινιακός θα αντιμετωπίσει την Καβάλα στην ομώνυμη ακριτική πόλη, για την 15η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, με μοναδικό στόχο το "διπλό".

Άλλωστε, το άγχος θα βαραίνει τους γηπεδούχους και οι παίκτες του Γιώργου Σκαραφίγκα, μόνο να κερδίσουν έχουν από το ματς.

Στις δηλώσεις του, στον ΕΣΑΚΕ, ο άμεσος συνεργάτης του τελευταίου, Λευτέρης Τσαουσίδης τόνισε: " Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σημαδεύουμε παιχνίδια και είμαστε αναγκασμένοι να διεκδικούμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη.

Η Καβάλα έχει αλλάξει σχεδόν τα 2/3 του ρόστερ οπότε είναι μια διαφορετική ομάδα με βαθύ πάγκο που έχει δυναμώσει και στην περιφέρεια και στους ψηλούς.Για μας το κλειδί του αγώνα θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ καθώς επίσης και η αντιμετώπιση των plays που επιδιώκει η Καβάλα σε κάθε παιχνίδι".

Από την πλέυρα του, ο Εξάβιερ Γκίμπσον υπογράμμισε: "Είμαι ενθουσιασμένος που αγωνίζομαι σε ένα απο τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Περιμένω με αγωνία την αναμέτρηση για να πάρουμε ακόμα μια νίκη που θα βοηθήσει στο στόχο μας".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ