ΑΡΗΣ

Γκίκας: "Όπως ο Δαυίδ τον Γολιάθ"

Γκίκας: "Όπως ο Δαυίδ τον Γολιάθ"
INTIME SPORTS

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό "Δύο Αοράκια" με τον Νίκο Γκίκα να δηλώνει: "Θα τα δώσουμε όλα" (vids).

Αποστολή στο Ηράκλειο: Πάρης Τσελεπίδης

Η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό τελικό με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με μία τελευταία προπόνηση στο κλειστό "Δύο Αοράκια" με τον Νίκο Γκίκα ετοιμοπόλεμο και χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ο Μίλαν Μίνιτς είχε προγραμματίσει μία χαλαρή προπόνηση γνωριμίας με το κλειστό όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσει τον 22ο τίτλο της ιστορίας της.

Ο νεαρός γκαρντ του Άρη, Νίκος Γκίκας, που θα αποτελέσει ένα από τα όπλα στην φαρέτρα του Μίνιτς έχοντας ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα που τον είχε ταλαιπωρήσει δήλωσε πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης: " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που φθάσαμε ως εδώ.

Και μόνο η συμμετοχή στον τελικό για ένα νεανικό σύνολο είναι ότι το καλύτερο. Θα δείξουμε μέσα στο γήπεδο τι αξίζουμε, μένοντας συγκεντρωμένοι 100% κόντρα στον Παναθηναϊκό και παίζοντας με μυαλό. Είναι ένα παιχνίδι όπου τα πάντα μπορούνε να συμβούνε αν και δεν είμαστε το φαβορί.

Δεν παύουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε παλεύοντας μέχρι τέλους", ενώ σε ερώτηση ότι αν ο Άρης μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό όπως ο Δαυίδ τον Γολιάθ είπε: " Το θέλουμε πάρα πολύ αυτό το Κύπελλο και μακάρι να επαναληφθεί η ιστορία".

Για το αν αποτελεί οδηγός η νίκη στον ημιτελικό επί του Πανιωνίου συμφώνησε λέγοντας: " Σίγουρα είναι ένας πιλότος και μακάρι να επαναληφθεί. Τα παιδιά ξέρουμε ότι έχουμε φθάσει με κόπο και ιδρώτα και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και θα δώσουμε τον καλύτερο".

Μοναδική απουσία από την προπόνηση του Άρη ήταν ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος ανέβασε πυρετό και προτιμήθηκε να μείνει στο ξενοδοχείο για να ακολουθήσει αγωγή. Παρόλα αυτά, δεν θέλει να σκέφτεται ούτε ο ίδιος το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί αύριο (9/02), τονίζοντας: " Δεν το χάνω".

Χαρίσης: "Η συμμετοχή δεν μας αρκεί"

" Είμαστε στον θεσμό του Κυπέλου και όχι στο πρωτάθλημα", δήλωσε αρχικά ο Κώστας Χαρίσης με τον σέντερ του Άρη να πρόσθεσε: " Έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε ακόμη μία φορά ένα καλό πρόσωπο.

Ο Παναθηναϊκός είναι πιο έμπειρος και μία πολύ μεγάλη ομάδα. Αλλά και εμείς είμαστε ο Άρης με την συμμετοχή μας να μην μας αρκεί. Ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό και δεν θα είναι για κανέναν ένα εύκολο απόγευμα.

Για κάποιο λόγο φέτος όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο παίζουμε καλά και μακάρι να επαναληφθεί. Έχουμε πολύ διάθεση και ενέργεια και νεαρά παιδιά που ζητάνε πολλά από το μπάσκετ. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και να είμαστε κοντά μέχρι τέλους και όλα μπορούν να συμβούν. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Το παιχνίδι ξεκινάει από το 0-0 και θα μπούμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ