EUROLEAGUE

Γκέρσον: "Να ξεκινήσουμε με νίκη"

Γκέρσον: "Να ξεκινήσουμε με νίκη"
Γκερσον Ματσε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πίνι Γκέρσον δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες όμως θέλει να ξεκινήσει με νίκη το 2008

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν με νίκη το 2007 και έτσι θέλουν να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά η οποία μάλιστα θα είναι και η πρώτη εκτός έδρας στη διοργάνωση.
Ο Πίνι Γκέρσον αναφορικά με τον αυριανό αγώνα σχολίασε: " Είναι το πρώτο παιχνίδι για το 2008 και θέλουμε να ξεκινήσουμε τη χρονιά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που την κλείσαμε. Με νίκη. Έχουμε αρκετές απουσίες και προβλήματα, αλλά ίδια είναι η κατάσταση και για τον αντίπαλό μας.

Θέλουμε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι μας εκτός έδρας γιατί είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σ’ όλους, με υγεία και πολύ αγάπη για το μπάσκετ

".

Aπό την πλευρά των παικτών ο Λιν Γκριρ ανέφερε: " Νιώθω πολύ καλά που επιστρέφω και θα είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα μου σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου τα πήγαν περίφημα ως τώρα, κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Όπως κάθε εκτός έδρας παιχνίδι κι αυτό στην Ιταλία έχει τις δυσκολίες του.

Δεν έχουμε κερδίσουμε ακόμα μακριά από το γήπεδό μας στην Ευρωλίγκα και νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να το κάνουμε. Εύχομαι το 2008 να μην αντιμετωπίσω ούτε εγώ, ούτε κανένας από τους συμπαίκτες μου άλλο πρόβλημα τραυματισμού. Αρκετά περάσαμε ως τώρα...

"

O Λούκας Μαυροκεφαλίδης στάθηκε στα προβλήματα της ομάδας και τόνισε ότι πλέον έχουν μάθει να ζουν με αυτά. " Μια μέρα μόνο βρεθήκαμε όλοι μαζί και πάλι η ατυχία μας χτύπησε την πόρτα. Έχουμε μάθει να παίζουμε με προβλήματα και η απουσία των τριών παιδιών είναι μεν σημαντική, αλλά δεν αποτελεί άλλοθι για ήττα.

Η Βίρτους μπορεί να μην είναι στην καλύτερη της κατάσταση, αλλά στην έδρα της είναι πάντα επικίνδυνη και θα παίξει χωρίς βαθμολογικό άγχος. Χρόνια πολλά και υγεία σ’ όλους

".

O Γιάννης Μπουρούσης τόνισε: " Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Η Βίρτους παίζει στο γήπεδό της κι αξίζει το σεβασμό μας.

Θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα για φέτος αλλά αυτό δεν θα γίνει χωρίς κόπο και προσπάθεια. Η ευχή που θέλω να δώσω για το 2008 είναι να έχουν όλοι την υγεία τους γιατί αυτό είναι ότι πιο σημαντικό

".

Επόμενος σταθμός του Ολυμπιακού θα είναι η Θεσσαλονίκη καθώς η ομάδα του Πειραιά θα φτάσει εκεί το μεσημέρι της Παρασκευής, θα προπονηθεί και το Σάββατο θα αναχωρήσει οδικώς για τη Λάρισα όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ.








TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ