ΑΕΚ

Γκέκος: "Ένα μπ... είμαστε"

Γκέκος: "Ένα μπ... είμαστε"
Καστλ-Γκέκος INTIME SPORTS

Καυστικός ως εκεί που δεν παίρνει ο Μηνάς Γκέκος ο οποίος μίλησε έξω από τα δόντια για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του και κάλεσε τους Αεκτζήδες να βοηθήσουν.

Το ξέσπασμα του Έλληνα προπονητή ήρθε λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή και τα λεγόμενα του ήταν σκληρά. " Έχω πολλά να πω αλλά δεν θέλω να κουράσω. Συγχαρητήρια στους Έλληνες παίκτες κυρίως που έχουν πολλά ψυχικά αποθέματα. Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο.

Πρώτη φορά παίξαμε επίσημο παιχνίδι, πέντε-πέντε. Είχαμε προσανατολισμό, δεν θέλαμε να πάει η μπάλα μέσα στην ρακέτα. Δεν θέλω να σταθώ στην τακτική αλλά στην θέληση των παιδιών που είναι στην ομάδα", τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε:

"Είμαστε ένα μπ...έλο. Η ΑΕΚ δεν υπάρχει. Μόνο ο κόσμος μπορεί να σώσει την ομάδα. Η προσπάθεια των παιδιών δεν περιγράφεται. Για να νικήσεις σε τέτοιο παιχνίδι με έξι παίκτες για 20 ημέρες και με δύο να έρχονται χθες. Αυτή τη στιγμή η αεκ είναι με το ένα πόδι στην Α2. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί η ομάδα, αφού κανείς δεν ευαισθητοποιείται.

Αν το Σάββατο δε γεμίσουμε το γήπεδο με τον 'Αρη, θα είναι πολύ δύσκολη η υπόλοιπη χρονιά. Αυτή είναι η κατάσταση και έτσι την νιώθω. Τι να πω, για τα πικ εν ρολ και την άμυνα. Δείξαμε ψυχή και κανείς δεν μπορεί να κατηγορεί τα παιδιά. Εγώ ξέρω τι τραβάμε. Είχα πει ότι δεν είμαι αισιόδοξος για το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν έχουμε ζεστό νερό για να κάνουμε μπάνιο. Παίζουμε σε άδειο γήπεδο που είναι ψυγείο. Δεν έχουμε φάρμακα, τέιπ. Μένουν στο ξενοδοχείο για τέσσερις μήνες. Δεν έχουμε τίποτα. Όσοι το παίζουν ΑΕΚ είναι παραμύθια. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν πρέπει να το κάνουν τώρα. Να δω ποιοι είναι ΑΕΚτζήδες. Δεν ξέρω ποιοι θα έρθουν αύριο στην προπόνηση και δεν μπορώ να τους κατηγορήσω".


Από την πλευρά του ο Μάκης Νικολαϊδης σχολίασε: "Ξέραμε πολύ δύσκολο παιχνίδι, δύσκολη έδρα, καλή ομάδα ο Ηρακλή που καίγεται για βαθμούς. Δείξαμε χαρακτήρα. Ψυχικά αποθέματα. Σωστές επιλογές. Άξια πήραμε νίκη. Ελπίζω αυτή μας η εμφάνιση να έχει και συνέχεια".

Διάστρεμμα ο Γκράντι

Έγινε τόσος ντόρος για να έρθει στην Ελλάδα ο Άντονι Γκράντι και να αγωνιστεί τουλάχιστον κόντρα σε Ηρακλή και Άρη και πλέον υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να χάσει το δεύτερο ματς. Ο Αμερικανός άσος υπέστη σοβαρό διάστρεμμα και πλέον κανείς δεν γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να προσφέρει στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ