NBA

Γκαμπαντόρο: "Αυτός είναι ο προπονητής που θέλει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Μάικ Μπούντενχολζερ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Μάικ Μπούντενχολζερ © 2022 ADAM HUNGER/AP IMAGES

Τον προπονητή που θέλει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς θεωρεί ότι γνωρίζει ο Τζον Γκαμπαντόρο, ρεπόρτερ του Arizona Sports.

Έχει περάσει ένας μήνας από την ημέρα που οι Μπακς αποκλείστηκαν από τους Χιτ και στο Μιλγουόκι δεν έχουν βρει ακόμη τον αντικαταστάτη του Μάικ Μπουντενχόλζερ. Η αλήθεια είναι πως ο χρόνος δεν πιέζει, ωστόσο φαίνεται ότι η απόφαση του GM, Τζον Χορστ, δεν θα αργήσει.

Σύμφωνα με τον Τζον Γκαμπαντόρο, δημοσιογράφο του Arizona Sports, στον οργανισμό υπάρχει διάσταση απόψεων, ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο "θέλει τον Έιντριαν Γκρίφιν, αυτός είναι η επιλογή του". Αυτό δήλωσε ο έμπειρος ρεπόρτερ στο podcast Burns & Gambo, στο οποίο περισσότερο συζήτησαν για την επόμενη ημέρα των Φοίνιξ Σανς.

Ο Γκρίφιν είναι ένας βετεράνος περιφερειακός που έπαιξε σε Σέλτικς, Μάβερικς, Ρόκετς, Μπουλς, Σόνικς, ενώ ως προπονητής έχει εργαστεί σε Μπακς (2008-10), Μπουλς, Μάτζικ, Θάντερ, Ράπτορς, πάντα ως assistant. Στο Μιλγουόκι ήταν συνεργάτης του Σκοτ Σκάιλς, ενώ πλέον αναζητεί την πρώτη του δουλειά ως head coach.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ