ΙΚΑΡΟΣ

Γκάλης: "Μπράβο για την προσοχή στα παιδιά"

Γκάλης: "Μπράβο για την προσοχή στα παιδιά"

Ο Νίκος Γκάλης συνεχάρη τον Ίκαρο για την προσπάθεια που κάνει με τα μικρά παιδιά και τόνισε πως είναι σημαντικό να δίνει κανείς χαμόγελο στα μικρά παιδιά

Ο Νίκος Γκάλης αναχώρησε την Τρίτη για τη Θεσσαλονίκη, αφού τίμησε με την παρουσία του τη τελετή λήξης του τουρνουά «Ανδρέας Μιαούλης» που διοργανώνει ο Ίκαρος Καλλιθέας.

"Είναι πάρα πολύ θετική η παρουσία του Ικάρου, γιατί δεν μπορεί μια ζωή τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από μια-δύο ομάδες", ανέφερε ο κορυφαίος Έλληνας άσος στο www.ikarosbc.gr και συμπλήρωσε:

"Συγχαρητήρια στον κύριο Αγγελόπουλο όχι μόνο για την πολύ καλή πορεία του Ικάρου, αλλά για την όρεξη που έχει να βοηθάει τα μικρά παιδιά, διότι από αυτά θα βγουν τα νέα ταλέντα. Κι επίσης είναι σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες εποχές να δίνουμε χαμόγελο στα μικρά παιδιά.

Μακάρι να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σαν τον πρόεδρο με όρεξη, ώστε να διατηρήσουν το μπάσκετ ψηλά για πολλά χρόνια ακόμα".

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιώργος Σαραντής και ο γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη Άκης Μιχαλάς δεξιώθηκαν τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή και την οικογένεια του και θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά για τη ζεστή φιλοξενία τα εστιατόρια Κ-Grill στην Καλλιθέα και Living στη Γλυφάδα. Ιδιαίτερα δε τον διευθυντή του «Living» και παλιό σπουδαίο πολίστα Κώστα Λούδη.

Επίσης ο Ίκαρος θα ήθελε να ευχαριστήσει την «Olympic Air», η οποία έδωσε ως βραβείο στον αθλητή του Ιωνικού Νικαίας Σωτηράκη, (ο οποίος αναδείχθηκε MVP του τουρνουά για τους γεννηθέντες το 1997), αεροπορικά εισιτήρια για δύο διαφορετικούς προορισμούς στον ίδιο και την οικογένεια του. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Olympia basketball camp για την υποτροφία που έδωσε στον αθλητή του Περάματος Πετρόπουλο.

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ