EUROBASKET 2022

Γκαλινάρι για την απουσία από το EuroBasket: "Πονάει πολύ να εγκαταλείπεις αυτό το όνειρο"

Italy's Danilo Gallinari (8) drives up court during a men's basketball quarterfinal round game against France at the 2020 Summer Olympics, Tuesday, Aug. 3, 2021, in Saitama, Japan. (AP Photo/Charlie Neibergall)
Italy's Danilo Gallinari (8) drives up court during a men's basketball quarterfinal round game against France at the 2020 Summer Olympics, Tuesday, Aug. 3, 2021, in Saitama, Japan. (AP Photo/Charlie Neibergall) © 2022 CHARLIE NEIBERGALL / AP IMAGES

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι τέθηκε νοκ άουτ από την εθνική Ιταλίας και το EuroBasket και έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσω Instagram δίχως να μπορέσει να κρύψει την απογοήτευσή του.

Οι προσευχές του Τζιανμάρκο Ποτζέσκο δεν έπιασαν τόπο και ο Νταλίνο Γκαλινάρι τέθηκε νοκ άουτ από το Eurobasket 2022 εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στο ματς του Σαββάτου με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα ο φόργουορντ των Σέλτικς και της εθνικής υπέστη κάκωση μηνίσκου, με την απογοήτευσή του μετά από αυτή την εξέλιξη να είναι μεγάλη. Ο Γκαλινάρι έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσω Instagram μιλώντας για τον πόνο που του προκάλεσε η εγκατάλειψη του ονείρου του EuroBasket μέσα στην χώρα του.

"Πονάει πολύ. Όχι τόσο το γόνατο. Αυτό θα πάρει λίγο χρόνο, ευτυχώς λιγότερο από το αναμενόμενο για να επανέλθει στην κανονικότητα. Πονάει γαμώτο να εγκαταλείπεις αυτό το όνειρο. Θέλαμε να προσφέρουμε στους εαυτούς μας μαγικές νύχτες. Μέσα στο σπίτι μας. Δυστυχώς σήμερα ήταν ένα άσχημο ξύπνημα, στην κλινική του Μιλάνου όπου με συνόδευσε ο γιατρός. Τραυματισμό μηνίσκου έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Πρέπει να εγκαταλείψω το EuroBasket. Ένα καλοκαίρι που φαινόταν τέλειο. Πρέπει να αποδεχτούμε τη μοίρα μας και να κοιτάμε μπροστά. Θα είμαι δίπλα στην ομάδα σε κάθε αγώνα για να δώσω χαρά σε χιλιάδες Ιταλούς αυτό το καλοκαίρι. Το ταξίδι μας συνεχίζεται. Πάμε Azzurri".

TAGS EUROBASKET 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ