ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Γιουλ, Ρούντι, Ρέγες: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη

Γιουλ, Ρούντι, Ρέγες: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη
EUROKINISSI

Σέρχιο Γιουλ, Ρούντι Φερνάντεθ, Φελίπε Ρέγες αποθέωσαν τον Βασίλη Σπανούλη, έναν από τους ελάχιστους παίκτες που τους πίεσαν στα όριά τους για να φτάσουν στην ελίτ και στην κορυφή της Ευρώπης.

Έδωσαν επικές μάχες στα παρκέ, στη Μαδρίτη και στο ΣΕΦ, σε κανονικές περιόδους και φάσεις ομίλων, σε σειρές playoffs και σε τελικούς της EuroLeague. Ο Βασίλης Σπανούλης υπήρξε για χρόνια ένας μπασκετικός εφιάλτης για τη Ρεάλ, ένας άνθρωπος που πίεσε και τους Μαδριλένους να βελτιωθούν για να τον λυγίσουν, με τον Σέρχιο Γιουλ, τον Ρούντι Φερνάντεθ και τον Φελίπε Ρέγες να τον αποθεώνουν το βράδυ του Σαββάτου (24/6) μόλις έμαθαν ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από τα παρκέ.

"Θα λείψεις από το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είσαι ένας θρύλος. Εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα ζωή σου" έγραψε ο Ρέγες στο Twitter, με τον Γιουλ να λέει: "Συγχαρητήρια για την καταπληκτική σου καριέρα και καλή τύχη για το νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Ήταν πάντα δύσκολο να σε μαρκάρω". Ο Φερνάντεθ, από την πλευρά του, έγραψε πως: "Δώσαμε τόσες μάχες, με τις ομάδες και με τις εθνικές μας. Ήταν πραγματική τιμή να μοιράζομαι το παρκέ μαζί σου. Υπήρξες ένας από τους κορυφαίος. Μόνο σεβασμός θρύλε".

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ