EUROLEAGUE

Γιουλ: "Επικίνδυνη ομάδα η Ζαλγκίρις"

Γιουλ: "Επικίνδυνη ομάδα η Ζαλγκίρις"

Για τη μίξη νεανικού και έμπειρου συνόλου που διαθέτει η Ζαλγκίρις μίλησε ο Σέρχιο Γιουλ ο οποίος εφιστά την προσοχή για τον αποψινό αγώνα της Ρεάλ (21/2, 9.45μ.μ.)

Ο Σέρχιο Γιουλ ο οποίος χάρισε στη Ρεάλ το "Κόπα ντελ Ρέι" με το φαρμακερό του σουτ, μιλάει για την επιστροφή στις υποχρεώσεις της Euroleague και τον κρίσιμο αγώνα με τη Ζαλγκίρις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί το βράδυ της Παρασκευής (21/2, 9.45μ.μ.) τη Ζαλγκίρις και ο Σέρχιο Γιουλ ελπίζει η ομάδα του να σταθεί αντάξια των περιστάσεων.

"Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην έδρα μας", σχολίασε ο Γιουλ καθώς η Ρεάλ έχει να αγωνιστεί στο Παλάθιο ντε λος Ντεπόρτες εδώ και τρεις εβδομάδες και συνέχισε: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ζαλγκίρις είναι ανταγωνιστική ομάδα και διαθέτει ένα σύνολο νέων και έμπειρων παικτών που την κάνει πολύ επικίνδυνη".

Όσο για το ποιους παίκτες πρέπει να προσέξει η Ρέαλ σχολίασε: "Ο Ντέντμον είναι ίσως ο παίκτης που σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση, αλλά δεν είναι ο μόνος. Δεν πρέπει να αμελούμε ότι έχει μία ομάδα που έχει νέους και πολύ ταλαντούχους παίκτες.

Επίσης υπάρχουν και οι έμπειροι Γιανκούνας και Γιαβτόκας που βοηθάνε πολύ σημαντικά και βοηθούν στη δημιουργία μίας πολύ σταθερής ομάδας. Θα είναι σημαντικό για εμάς να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και το ρυθμό κάτι που μας αρέσει πολύ και μας δίνει καλά αποτελέσματα".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ