NBA

Γιατί ο σούπερσταρ του NBA, Τζα Μοράντ, παρακολούθησε το Καρδίτσα - Άρης

Memphis Grizzlies guard Ja Morant (12) plays during Game 1 of a second-round NBA basketball playoff series against the Golden State Warriors Sunday, May 1, 2022, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Memphis Grizzlies guard Ja Morant (12) plays during Game 1 of a second-round NBA basketball playoff series against the Golden State Warriors Sunday, May 1, 2022, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) © 2022 BRANDON DILL / AP IMAGES

Ένα story με το Καρδίτσα - Άρης ανέβασε στο Instagram ο Τζα Μοράντ, για να υποστηρίξει δύο καλούς του φίλους, δύο πρώην συμπαίκτες του στο NCAA και το NBA.

Το ματς της Καρδίτσας με τον Άρη για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League δεν ήταν το πιο εμπορικό της Κυριακής (14/1), ωστόσο το παρακολούθησε ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του παγκόσμιου μπάσκετ. Ο Τζα Μοράντ των Μέμφις Γκρίζλις ξέρει ότι η σεζόν του ολοκληρώθηκε πρόωρα ενός σοβαρού τραυματισμού, έχει άπλετο χρόνο στη διάθεσή του και έτσι αποφάσισε να περάσει το μεσημέρι του με ελληνικό πρωτάθλημα στην τηλεόρασή του.

Ο εκρηκτικός πόιντ γκαρντ ανέβασε και ένα story στο Instagram για να δείξει την υποστήριξή του στον Σακ Μπιουκάναν της Καρδίτσας και τον Τζόναθαν Σταρκ του Άρη, δύο κοντούς με τους οποίους συνυπήρξε στο πανεπιστήμιο Μάρεϊ Στέιτ, δύο παίκτες τους οποίους ανταγωνιζόταν σε καθημερινή βάση πριν γίνει draft στο νούμερο 2 το καλοκαίρι του 2019 και ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στο NBA.

Με τον Μπιουκάναν ο Μοράντ βρισκόταν στο ίδιο περιβάλλον από το 2017 έως το 2019, ενώ το καλοκαίρι που έγινε draft, έπεισε τους Μέμφις Γκρίζλις να τον πάρουν στην οικογένειά τους. Ο Μπιουκάναν έμεινε στους Μέμφις Χασλ της G-League από το 2019 έως το 2021, πριν πάρει τα Χριστούγεννα του 2021 δεκαήμερο συμβόλαιο για να γράψει δύο συμμετοχές στο NBA. Με τον Σταρκ οι δύο γκαρντ συνυπήρξαν την περίοδο 2017/18, όταν ο νυν παίκτης του Άρη πίεσε τον Μοράντ που παραδέχεται πως οι μάχες τους τον έκαναν καλύτερο παίκτη.

Γιατί ο σούπερσταρ του NBA, Τζα Μοράντ, παρακολούθησε το Καρδίτσα - Άρης
TAGS NBA STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ