EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ"

Γιασικεβίτσιους: "Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ"
© FENERBAHCE

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τη συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε και τη μονομαχία με τη Μονακό, μόλις μια μέρα μετά από την πρόσληψή του.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου και λίγες ώρες μετά έκανε την πρώτη του προπόνηση, με τη Φενέρμπαχτσε. Έστω χαλάρωμα, μια μέρα πριν από τη μονομαχία με τη Μονακό.

Ο 47χρονος τεχνικός μίλησε για πρώτη φορά με την ιδιότητα του προπονητή της Φενέρμπαχτσε, σχολιάζοντας την ταχύτητα με την οποία έγιναν όλα τις τελευταίες ώρες, αλλά και την πραγματικότητα για το παιχνίδι με τη Μονακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Όλα έγιναν πολύ έντονα και πολύ γρήγορα, στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Η κατάσταση φυσικά δεν είναι εύκολη, αλλά στο τέλος της ημέρας, είμαστε εδώ για να κάνουμε μια δουλειά, να βοηθήσουμε τη Φενέρμπαχτσε να κερδίσει αγώνες και να έχει μια επιτυχημένη σεζόν.

Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Υπάρχουν πολλά γνώριμα πρόσωπα. Ξέρω πως η κατάσταση δεν είναι εύκολη, οπότε θα χρειαστούμε τη συμπαράσταση όλων.

Παρότι δουλεύω ως προπονητής εδώ κι αρκετά χρόνια, οι μέρες που πέρασα εδώ (στη Φενέρμπαχτσε) δεν μοιάζουν τόσο μακρινές. Είναι σπουδαίο το γεγονός πως γνωρίζω τι σημαίνει η Φενέρμπαχτσε. Είναι κάτι πολύ ενθουσιώδες όλο αυτό. Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Μονακό, πιστεύω πως όλοι αντιλαμβάνονται την ποιότητα που έχει. Είναι μια ομάδα που βαδίζει σε σταθερά μονοπάτια και πέρσι συμμετείχε στο Final Four.

Έχει συνέχεια με το επιτελείο και τους παίκτες της. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε τους παίκτες γι αυτό το παιχνίδι, με πολύ λίγες λεπτομέρειες και αλλάγες πάνω στον τρόπο παιχνιδιού".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ