ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιασικεβίτσιους: "Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει αλλά παραμένει επικίνδυνη ομάδα"

Γιασικεβίτσιους: "Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει αλλά παραμένει επικίνδυνη ομάδα"

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας την αλλαγή των "πρασίνων" και τον βαθμό επικινδυνότητας που έχει το ματς.

Την επικινδυνότητα της αποψινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (15/10, 22:00) για την 4η αγωνιστική της EuroLeague 2020-21, υπογράμμισε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ στάθηκε στην σημαντική συμβολή των Ιωάννη Παπαπέτρου, Νεμάνια Νέντοβιτς αλλά και Μάρκους Φόστερ.

"Αυτή τη στιγμή θα παίξουμε αρκετά ματς και είναι ιδιαίτερα σημαντικό όλοι οι παίκτες να μας δώσουν ό,τι μπορούν στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει πολύ αυτή τη σεζόν αλλά έκανε καλές μεταγραφές και παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Είναι μια ομάδα με καθαρές ιδέες, με παίκτες που κουβαλάνε το παιχνίδι της ομάδας όπως ο Παπαπέτρου, ο Νεντόβιτς και ο Φόστερ.

Πιστεύω ότι είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έπαιξαν ένα συγκεκριμένο στυλ με τον Νικ (Καλάθης) και τώρα παίζουν πολύ διαφορετικά. Η μπάλα πηγαίνει στους Παπαπέτρου, Νέντοβιτς, οι οποίοι παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Έχουν μερικούς σημαντικούς αμυντικούς παίκτες όπως ο Σαντ Ρος, που μπορεί να παίξει άμυνα σε 2-3 θέσεις και βοηθάει στις αλλαγές", δήλωσε ο κόουτς των "Μπλαουγκράνα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ