EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Μοναδική ατμόσφαιρα για να παίζεις το ΟΑΚΑ"

Γιασικεβίτσιους: "Μοναδική ατμόσφαιρα για να παίζεις το ΟΑΚΑ"
INTIME SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πώς είναι πολύ δύσκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ, όμως πρόσθεσε πώς η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να προετοιμαστεί για το τρίτο ματς.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στην ήττα της Μπαρτσελόνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη και τόνισε πώς το ΟΑΚΑ είναι δύσκολο μέρος για να παίζει κάποιος.

" Πρέπει να βρούμε απαντήσεις που μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε. Το 1-1 στη σειρά είναι αρκετά λογικό. Ο Παναθηναϊκός πήρε περισσότερα από τις προσπάθειες του, ενώ δεν μας επέτρεψε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να πάμε στην Αθήνα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα παιχνίδι", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Έχουμε πέντε μέρες για να προετοιμαστούμε για το τρίτο ματς και πρέπει να ανησυχήσουμε για το δικό μας παιχνίδι, καθώς δεν παίζουμε καλά.

Το ΟΑΚΑ θα είναι ένα δύσκολο μέρος για να παίξεις. Όταν παίζεις εκτός έδρας στα play off της Ευρωλίγκας κάθε έδρα είναι δύσκολη, αλλά το ΟΑΚΑ είναι… παράνοια. Είναι μια ατμόσφαιρα μοναδική για να παίζεις. Πρέπει να ανησυχούμε για το δικό μας παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ