ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννόπουλος: "Σας περιμένουμε στο γήπεδο"

Γιαννόπουλος: "Σας περιμένουμε στο γήπεδο"

Με ανυπομονησία περιμένει την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Ο Χάρης Γΐαννόπουλος μέσω του "paobcblog" τόνισε πώς περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

" Γεια σας κι από εμένα…

Ο… τελευταίος που παίρνει τη σκυτάλη στη φετινή σειρά των blogs του Παναθηναϊκού. Είναι πλέον πάνω από ένας μήνας που έχουμε αρχίσει τις προπονήσεις και είμαστε σε πολύ καλό στάδιο. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και προσπαθούμε να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή.

Έχουμε αρχίσει να “δενόμαστε” εντός, αλλά και εκτός γηπέδου, το οποίο είναι εξίσου σημαντικό. Βοήθησαν σε αυτό και τα ταξίδια, αλλά και οι ώρες που έχουμε περάσει στο γήπεδο. Είναι πολύ θετικό και ίσως να ξαφνιάζει κάποιους, όμως ήδη έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα. Γίνονται πλάκες, γελάμε ήδη αρκετά στα αποδυτήρια και ήδη έχουν δημιουργηθεί κάποια εσωτερικά αστεία, κάποιοι “κωδικοί” μεταξύ μας που θα τους… κουβαλάμε όλη τη χρονιά… Είναι στοιχεία που χρειάζονται για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας με τόση δουλειά που γίνεται, ώστε να υπάρχει ισορροπία. Για μένα η παρουσία στον Παναθηναϊκό είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα και σίγουρα με βοηθά πολύ η παρουσία του κόουτς Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία. Έχω τον ίδιο προπονητή με πέρυσι, γνωριζόμαστε καλά αγωνιστικά, ξέρω τι θέλει στο παρκέ και ξέρει τι μπορώ να προσφέρω. Όπως βοηθούν πολύ και οι συμπαίκτες μου. Το να παίζεις δίπλα στον Διαμαντίδη είναι ιδιαίτερο, όπως και το να παίζεις δίπλα στον Σόφο. Η παρουσία του κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη, ιδιαίτερα αν είσαι περιφερειακός, καθώς κλείνουν πάνω του δύο και τρεις παίκτες και γίνονται τα πράγματα πιο εύκολα για τους συμπαίκτες του. Είναι κάτι που το είδαμε σε μεγάλο βαθμό και στα φιλικά που δώσαμε μέχρι τώρα και πιστεύω ότι θα τα δούμε και στα τελευταία φιλικά που έχουμε μπροστά μας στη Γερμανία. Θα προσπαθήσουμε να δούμε κι εκεί κάποια πράγματα και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, απέναντι στον Πανιώνιο για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε να μπούμε στη χρονιά όσο το πιο δυνατά γίνεται, να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Ρέθυμνο ήταν ένα δείγμα και θέλουμε να κρατήσουμε το δεύτερο ημίχρονο από αυτήν, όταν η άμυνα ήταν αυτή που πρωταγωνίστησε. Για εμάς είναι σημαντικό, όσο κι αν ίσως αρκετοί δεν θα το καταλάβουν το ότι επιτέλους μπορούμε να προπονηθούμε στην κεντρική αρένα. Τελείωσαν όλες οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί και προπονούμαστε στο γήπεδο στο οποίο θα αγωνιζόμαστε. Είναι πολύ διαφορετικά. Για εμάς είναι η εικόνα που βλέπαμε τόσα χρόνια ως θεατές ή αντίπαλοι σε κάποιες περιπτώσεις. Τώρα ανυπομονώ να το δω γεμάτο. Ανυπομονούμε για τη δική σας παρουσία που θα το “ζωντανέψει”. Όπως ανυπομονούμε για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Με τον Πανιώνιο αρχικά και αργότερα με τον Άρη, τη Ρεάλ και φυσικά τον Ολυμπιακό. Άκουσα και είδα αρκετά για το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό τη δεύτερη αγωνιστική, ειπώθηκαν αρκετά για το αν θα είμαστε έτοιμοι ή όχι.. Τι πιστεύω εγώ; Ότι είτε τώρα, είτε σε δύο μήνες, είτε Οκτώβριο παίξεις, είτε Δεκέμβριο, αν κρυφτείς ή φοβηθείς δεν έχει σημασία τι δείχνει το ημερολόγιο. Το σημαντικό είναι να μην “κρυφτείς”, να είσαι εκεί, να τα δώσεις όλα στο γήπεδο. Για μένα αυτό μετράει και πιστεύω ότι είναι αυτό που σκέφτονται και οι συμπαίκτες μου…

Περιμένουμε να σας δούμε στο γήπεδο,

Να είστε καλά,

Χάρης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ