NBA FINALS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: To video με το πούρο στα αποδυτήρια έγινε το πιο δημοφιλές στον λογαριασμό του ΝΒΑ στο Instagram

Γιάννης Αντετοκούνμπο: To video με το πούρο στα αποδυτήρια έγινε το πιο δημοφιλές στον λογαριασμό του ΝΒΑ στο Instagram
PHOTO CREDITS: INSTAGRAM

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε ακόμη μία κορυφή στο ΝΒΑ, αυτή του Instagram. Το video που τον δείχνει με πούρο στα αποδυτήρια των Μιλγουόκι Μπακς μετά το Game 6 είναι το πιο δημοφιλές πλέον στον λογαριασμό του ΝΒΑ στο Instagram.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εδώ και δύο μέρες ο νέος βασιλιάς του ΝΒΑ. Οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη και λίγες ώρες αργότερα κατέκτησε την κορυφή του Instagram. Πώς;

Το video που ανήρτησε το ΝΒΑ στον επίσημο λογαριασμό του είναι πλέον αυτό με τις περισσότερες προβολές, έχοντας ξεπεράσει πλέον τα 23.000.000. Έτσι, άφησε στη δεύτερη θέση το video του ΛεΜπρον Τζέιμς με τον Άντονι Ντέιβις να πανηγυρίζουν τον τίτλο που κατέκτησαν πριν από μερικούς μήνες, με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που ανέδειξαν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ