ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το επικό μπλοκ στον Ζούμπατς και το κάρφωμα της νίκης

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το επικό μπλοκ στον Ζούμπατς και το κάρφωμα της νίκης

Μια μεγαλειώδης άμυνα, ένα αυτοκρατορικό κάρφωμα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τη διαφορά και στις δύο πλευρές του παρκέ για τους Μπακς. Δείτε πως ο Greek Freak "καθάρισε" τους Κλίπερς (VIDEOS).

Το βράδυ της Κυριακής (28/2) ήταν μαγικό και για τους Μπακς, αλλά και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ομάδα του Μιλγουόκι νίκησε με 105-100 τους Κλίπερς, έπαιξε απίθανη άμυνα στα τελευταία 4 λεπτά για να κρατήσει τους αντιπάλους της χωρίς πόντο, ενώ ο Greek Freak είχε αμέτρητες καλές φάσεις, με κορυφαίες όλων αυτές που έκριναν τον αγώνα.

8' πριν από το φινάλε και ενώ οι Κλίπερς έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς, ο Αντετοκούνμπο έκοψε με συγκλονιστικό τρόπο τον Ίβιτσα Ζούμπατς που πήγε για το κάρφωμα με τα δύο χέρια. Ήταν απίστευτη η δύναμη του Κροάτη, εξίσου απίστευτη και εκείνη του Γιάννη που "απορρόφησε" τη σύγκρουση και γύρισε τον διακόπτη στην άμυνα της ομάδας του. Ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η ενέργειά του στο φινάλε, όταν κάρφωσε με μανία για το 103-100, στο καλάθι που αποδείχθηκε πως έκρινε το ματς.

Δείτε τις δύο μεγάλες φάσεις του back-to-back MVP:


TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ