ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Τα πρώτα χρόνια όταν χάναμε έλεγα 'γαμ...ε τα', μετά τον τίτλο δεν έχω πλέον πίεση"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο © 2021 FRANK FRANKLIN II/AP IMAGES

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μπακς έδιωξε όλη την πίεση που αισθανόταν και θυμήθηκε την εποχή που ήταν νεότερος και εκνευριζόταν σε κάθε ήττα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πλέον ηρεμήσει, δεν αισθάνεται καμία πίεση. Το έχει δηλώσει αρκετές φορές, το δήλωσε και σε συνέντευξή του στο "Athletic", όπου επανέλαβε ότι η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος έδιωξε όλη την πίεση από πάνω του.

"Τα πρώτα χρόνια όταν αρχίζαμε να χάνουμε έλεγα γαμ...ε τα. Έλεγα γ...α το, δεν θα χάσουμε. Και ασκούσα πίεση στο σώμα μου για να νικήσουμε τον 13ο αγώνα της κανονικής περιόδου' δήλωσε αρχικά ο Γιάννης, για να πρισθέσει: "Ποιος θα θυμόταν όμως αυτό τον αγώνα; Κανείς. Πλέον συνειδητοποίησα ότι πρέπει απλώς να χτίσουμε καλές συνήθειες και όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή τότε θα έχεις την νοοτροπία ότι δεν πρέπει να χάσουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικήσουμε".

Συνεχίζοντας πάνω στο ίδιο θέμα, ο σταρ των Μπακς τόνισε: "Στο τέλος της ημέρας κατάλαβα ότι μπορεί να με... σκοτώσω αν παίζω επιθετικά όλη την ώρα. Είχαμε έξω τον Χόλιντεϊ, τον Μίντλετον, τον Λόπεζ, τον ΝτιΒιντσέντζο. Και απλώς σκότωνα τον εαυτό μου. Τότε όμως μίλησα με τον κόουτς Μπουντενχόλζερ και μου είπε απλώς να παίξω με τον σωστό τρόπο, χωρίς να με νοιάζει αν θα νικήσουμε ή χάσουμε".

Κλείνοντας το ζήτημα, ο "Greek Freak ανέφερε ότι η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος τον απελευθέρωσε: "Πριν είχαμε πίεση. Έλεγα ότι έπρεπε να κάνω το ένα, το άλλο, ότι έπρεπε να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Ότι ήθελα να νικήσω, να νικήσω, να νικήσω. Πλέον όμως δεν έχω αυτή την πίεση. Με ενδιαφέρει απλώς να βγάλω στην σωστή φάση".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ