NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα highlights από την τεράστια εμφάνιση με τους 46 πόντους κόντρα στους Κινγκς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι με τους Κινγκς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι με τους Κινγκς AP PHOTO/RANDALL BENTON

Η επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη δράση συνδυάστηκε με μια σπουδαία ατομική επίδοση (double-double) και μια πολύ σημαντική νίκη για τους Μπακς στο Σακραμέντο.

Του έλειψε το παρκέ του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Γι' αυτό κι επιστρέφοντας στη δράση ύστερα από απουσία τριών αγώνων φρόντισε να το δείξει με τον πλέον πειστικό τρόπο απέναντι στους Κινγκς.

Ο Greek Freak μπήκε στο παιχνίδι με τρομερή όρεξη, σκόραρε 13 πόντους από 5/6 δίποντα και 1/1 τρίποντο στο πρώτο μισό της πρώτης περιόδου και στην ανάπαυλα είχε 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 16 λεπτά, προτού στην τρίτη περίοδο διαλύσει τους πάντες και τα πάντα. Μάλιστα δύο λεπτά πριν από το φινάλε της είχε φτάσει τους 40, με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο (επελάσεις, τρίποντα, κερδισμένα φάουλ και βολές).

Κατόπιν έμεινε αρκετά στον πάγκο, γύρισε στα 6:32 πριν από τη λήξη με το σκορ στο 105-106 και συνέχισε να λειτουργεί ως wrecking ball, συνεισφέροντας τα μέγιστα στη νίκη των Μπακς. Δίποντο, βολές για το 108-112, μεγαλειώδης εμφάνιση από τον ξεκούραστο κορυφαίο παίκτη του κόσμου. Συνολικά είχε: 46 πόντους, 17/26 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 6/7 βολές, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 5 λάθη, 2 φάουλ και +15 στο +/- παίζοντας σχεδόν 34 λεπτά.

Δείτε όλα εκείνα που έκανε στο παρκέ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ