NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πάγωσε το παγκόσμιο μπάσκετ με τον αστράγαλό του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πάγωσε το παγκόσμιο μπάσκετ με τον αστράγαλό του

Επικίνδυνα λύγισε ο αριστερός αστράγαλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ματς των Μπακς με τους Ατλάντα Χοκς, με τους πάντες να αναρωτιούνται πού βρήκε ο Greek Freak δυνάμεις για να συνεχίσει.

Ξημερώματα Τρίτης (15/11) και για κάποια δευτερόλεπτα ο χρόνος πάγωσε. Στην Ελλάδα, στο Μιλγουόκι, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το μπάσκετ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακολούθησε τον ΜαρΤζόν Μπότσαμπ στον αιφνιδιασμό, πάτησε στο πόδι του Τζέιλεν Τζόνσον των Ατλάντα Χοκς, γύρισε τον αστράγαλό του και έπεσε άσχημα στο παρκέ.

Οι γκριμάτσες του Greek Freak τα έλεγαν όλα, το Fiserv Forum σίγησε και το replay σόκαρε. Ο αριστερός αστράγαλός του γύρισε πολύ άσχημα, με αποτέλεσμα όλοι να αναρωτιούνται τι δυνάμεις βρήκε για να μείνει στο παιχνίδι και να κάνει απίθανη προσπάθεια στα αμέσως επόμενα λεπτά. Προφανώς η κατάστασή του θα εκτιμηθεί το πρωί της Τρίτης (ώρα Μιλγουόκι) και το πιθανότερο είναι να τον δούμε να χάνει το επόμενο ματς, με τους Καβαλίερς στο Μιλγουόκι τα ξημερώματα της Πέμπτης.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ