ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι οδηγίες που έδωσε ως προπονητής σε παιδιά στην Κίνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι οδηγίες που έδωσε ως προπονητής σε παιδιά στην Κίνα
GIANNIS ANTETOKOUNMPO OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Ο ρόλος του προπονητή φαίνεται πως αρέσει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανέβασε ακόμη ένα video ως coach στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Κίνα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον καιρό της παρουσίας του στην Κίνα δοκίμασε τον ρόλο του προπονητή, έναν ρόλο ο οποίος φαίνεται να του αρέσει ιδιαίτερα όπως αποδεικνύουν οι αναρτήσεις του στα social media.

Ο Έλληνας αστέρας του παγκοσμίου μπάσκετ δημοσίευσε ξανά ένα video στο οποίο δίνει συμβουλές στα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του, αυτή τη φορά στο γυμναστήριο, εξηγώντας τους την σημασία του μέσω παραδειγμάτων από κορυφαίους παίκτες του αθλήματος.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: "Για να μπορείτε να παίξετε, πρέπει να έχετε την ικανότητα να χτίσετε το σώμα σας εδώ. Επειδή αν δεν είστε δυνατοί εδώ, δεν θα μπορείτε να είστε στο παρκέ. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό από το να είστε στο γήπεδο.

Αν δείτε τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, όλοι είχαν κοινό ότι ήταν δυνατοί, υγιείς και πήραν γυμναστήριο σοβαρά. Ο Κόμπι, ο Τζόρνταν, ο Σακ, ο Λεμπρόν... Πρέπει να το πάρετε στα σοβαρά, οπότε ας το πάρουμε σοβαρά. Με τον ίδιο τρόπο που παίρνουμε το μπάσκετ σοβαρά, επειδή είναι πολύ σημαντικό".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ