ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα
JIMOWCZARSKI TWITTER

Η εικόνα εξάντλησης, ψυχικής και σωματικής, του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την 4η διαδοχική ήττα των Μπακς, είναι σίγουρα μία από τις πιο "δυνατές" που έχουμε δει από τον Greek Freak.

Το παιχνίδι των Μπακς με τους Μπουλς στο Σικάγο έχει λήξει. Τα Ελάφια έχουν ηττηθεί με 119-113 στην παράταση, φτάνοντας στο τέταρτο συνεχόμενο χαμένο ματς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει παίξει 42'15", μετρώντας 45 πόντους (17/36 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 11/18 βολές), 22 ριμπάουντ και 7 ασίστ, γράφοντας τρία ρεκόρ καριέρας, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για την ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Το γήπεδο έχει αρχίσει να αδειάζει, όμως ο Greek Freak είναι ακόμα στο παρκέ, εκεί που τα έδωσε όλα και δείχνει εξαντλημένος. Η γλώσσα του σώματός του μαρτυρά τόσο την σωματική, αλλά και την πνευματική κούραση, αφού ο Έλληνας σούπερ σταρ βλέπει ότι οι δικές του (υπερ)προσπάθειες δεν φτάνουν. Λίγο πιο δίπλα βρίσκεται και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που ξέρει όσο κανείς άλλος τον αδερφό του και καταλαβαίνει απόλυτα τι περνά από το μυαλό του δύο φορές MVP του NBA.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ