ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Εθνική Ελλάδας: Ζήσης και Ντικούδης πηγαίνουν στις ΗΠΑ να μιλήσουν για Eurobasket 2022

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα της Εθνικής INTIME

Ο επικεφαλής της Εθνικής ομάδας, Δήμος Ντικούδης, και ο τζένεραλ μάνατζερ της Εθνικής, Νίκος Ζήσης, θα ταξιδέψουν στο Μιλγουόκι προκειμένου να συζητήσουν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο το ενδεχόμενο να ενισχύσει την ομάδα στο Eurobasket 2022.

Η Εθνική Ελλάδας βρήκε τον προπονητή της ενόψει του Eurobasket 2022 (1-18/9) στο πρόσωπο του Δημήτρη Ιτούδη. Τώρα, θέλει να εξασφαλίσει ότι θα έχει στο ρόστερ της και έναν από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου: Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και αναμένεται να γίνει η πρώτη κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Δήμος Ντικούδης και ο Νίκος Ζήσης αναμένεται να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ σήμερα (19/3) το Σάββατο, προκειμένου να συναντηθούν με τον σταρ των Μπακς, προκειμένου να διαπιστώσουν τις προθέσεις του δις MVP των τελικών του NBA ενόψει του Eurobasket.

Ο επικεφαλής των Εθνικών ομάδων και ο τζένεραλ μάνατζερ της Εθνικής αναμένεται μάλιστα να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Δευτέρας (21/3) των Μπακς με τους Μπουλς στο Σικάγο, αφού αυτή τη στιγμή ο Γιάννης βρίσκεται στην Μινεσότα για τον αγώνα με τους Γουλβς.

Υπενθυμίζεται ότι αρκετές φορές στο παρελθόν ο Γιάννης έχει δηλώσει ότι θέλει να ενισχύει την Εθνική στις μεγάλες διοργανώσεις. Το κατά πόσο αυτό θα συμβεί βέβαια θα εξαρτηθεί από μία σειρά από παράγοντες, όπως η δική του επιβάρυνση, αλλά και η διάθεση των Μπακς. Όπως και να έχει ωστόσο, είναι σαφές ότι η ΕΟΚ κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και ακολουθεί τις κατάλληλες διαδικασίες προκειμένου να φέρει εις πέρας την συγκεκριμένη "αποστολή".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ