NBA FINALS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κοιμήθηκε ούτε λεπτό και το γιόρτασε φωνάζοντας "Bucks in 6"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χαμογελάει κατά τη διάρκεια προπόνησης
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χαμογελάει κατά τη διάρκεια προπόνησης © 2021 THIBAULT CAMUS/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε Instagram LIVE το πρωί της Τετάρτης (στις Ηνωμένες Πολιτείες), εξηγώντας στους διαδικτυακούς φίλους του πως δεν έχει κοιμηθεί ούτε ένα λεπτό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου. O Greek Freak οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάκτηση του 2ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Πλέον, ο Γιάννης πλέει σε πελάγη ευκαιρίας και χαίρεται την κάθε στιγμή έπειτα απ' τη μεγάλη του επιτυχία.

Μάλιστα, θέλησε να χαρεί τη χαρά του με τους fans μέσα απ' τον λογαριασμό του στο Instagram. Συγκεκριμένα έκανε LIVE μέσα απ' το αυτοκίνητο της συντρόφου του, όπου αποκάλυψε πως δεν έχει κοιμηθεί ούτε ένα λεπτό απ' τη χθεσινή ιστορική βραδιά.

"Είναι 10 το πρωί εδώ και δεν έχω κοιμηθεί ούτε ένα λεπτό! Στο τέλος θα καταρρεύσω! Πρέπει να επιστρέψω το τρόπαιο. Δεν είχαμε κατακτήσει τον τίτλο εδώ και πενήντα χρόνια, αλλά τα καταφέραμε. Το πετύχαμε! Το κάναμε. Δεν μπορώ να πάω στο κρεβάτι, να κοιμηθώ. Πεινάω, χρειάζομαι κούρεμα. Ήμουν τόσο αφοσιωμένος στους τελικούς, δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο. Κι ας φαινόμουν άσχημος, ήθελα απλά να παίξω μπάσκετ. Ήμουν εδώ μόνο για να παίξω"! σχολίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως ετοιμάζεται να φάει για πρωινό κοτόπουλο: "Με ρωτάτε τι ώρα ξύπνησα. Μα δεν ξύπνησα, δεν έχω κοιμηθεί ούτε ένα λεπτό. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι στο Λας Βέγκας, να παρτάρω. Είμαι όμως εδώ και ετοιμάζομαι να φάω κοτοσάντουιτς. Μπορώ να έχω μια μερίδα με πενήντα (50) κομμάτια και ένα μεγάλο αναψυκτικό; Προσοχή, δεν θέλω ούτε 49 ούτε 51 κομμάτια. Θέλω ακριβώς πενήντα (50) κομμάτια!".

Γι' ακόμη μία φορά τόνισε ότι δεν θα αφήσει απ' τα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο: "Αυτό το τρόπαιο δεν θα φύγει από τα χέρια μου. Τι θα γινόταν αν ξυπνούσα και αντιλαμβανόμουν πως όλο αυτό είναι ένα όνειρο; (γελάει) Αυτά τα τρόπαια είναι που μου δείχνουν πως όλο αυτό είναι αληθινό".

Μάλιστα, ενώ βρισκόταν σε πάρκινγκ έγινε αντιληπτός από φανς των Μπακς, οι οποίοι έσπευσαν προς το μέρος τους. Ένας φαν του φώναξε "το έκανες με τον δύσκολο τρόπο". Ο Αντετοκούνμπο απάντησε: "Γι αυτό αγαπώ να παίζω, για στιγμές σαν αυτή", ενώ συνέχισε: "Γι αυτό υπέγραψα στο Μιλγουόκι, για να τρώω κοτοσάντουιτς! Πότε πρόλαβαν να έρθουν κάμερες; Πόσες κάμερες είναι εδώ;".

Ο Γιάννης ήταν ενθουσιασμένος και τραγουδούσε το περίφημο: "Bucks in Six"

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΗΠΑ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ