ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αντάλλαξε φανέλες με τον ΛαΜέλο Μπολ μετά το Μπακς - Χόρνετς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αντάλλαξε φανέλες με τον ΛαΜέλο Μπολ μετά το Μπακς - Χόρνετς
PRINTSCREEN

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε τον σεβασμό του για τον ΛαΜέλο Μπολ μετά την νίκη-θρίλερ των Μπακς επί των Χόρνετς και του ζήτησε να ανταλλάξουν φανέλες, με τον γκαρντ της Σάρλοτ να δέχεται με ευχαρίστηση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήθελε να δείξει στον ανερχόμενο ΛαΜέλο Μπολ ότι τον σέβεται. Και το έδειξε με τον πλέον προφανή τρόπο: Ζητώντας του να ανταλλάξουν φανέλες μετά τον εκπληκτικό αγώνα των Μπακς με τους Χόρνετς (νίκη με 127-125 του Μιλγουόκι).

Σε μία βραδιά που ο Γιάννης είχε 40 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ, αλλά και το νικητήριο καλάθι, ο Μπολ απάντησε με 36 πόντους με 8/15 τρίποντα, βάζοντας δύσκολα στους Μπακς, με τον "Greek Freak" να τον πλησιάζει μετά τον αγώνα και να συζητάει μαζί του, ζητώντας του συνέχεια να ανταλλάξουν εμφανίσεις.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ