ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Ομάδα έτοιμη για μεγάλα πράγματα"

Γιαννακόπουλος: "Ομάδα έτοιμη για μεγάλα πράγματα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πορεία του Παναθηναϊκού Superfoods τον τελευταίο μήνα, κάνοντας δήλωση με νόημα για το μέλλον του "τριφυλλιού" στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τα "πράσινα" αντανακλαστικά δούλεψαν άμεσα, η ομάδα βελτιώθηκε πολύ γρήγορα και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, κάτι που έφερε την πλήρη ικανοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Ρεθύμνου Cretan Kings , όταν ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού" τόνισε πως η ομάδα που έχει στα χέρια του ο Τσάβι Πασκουάλ μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα, ενώ επεσήμανε πως "η αγάπη και η καθημερινή στήριξη του απλού Παναθηναϊκού φιλάθλου είναι αυτή που κρατάει τη φλόγα ζωντανή και αποτελεί την μονή επιβράβευση".

Αναλυτικά ανέφερε:

" Συγχαρητήρια στην ομάδα και το τεχνικό επιτελείο για τη νίκη σήμερα. Η ομάδα δείχνει ότι είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Μπαίνοντας στο 2017, η οικογένειά μου και εγώ κλείνουμε τριάντα χρόνια στο μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Άλλοτε σε καλύτερες οικονομικά συνθήκες, άλλοτε σε όχι και τόσο καλές έχουμε, προσπαθήσει να κρατήσουμε ψηλά το Παναθηναϊκό φρόνημα.

Η αγάπη και η καθημερινή στήριξη του απλού Παναθηναϊκού φιλάθλου είναι αυτή που κρατάει τη φλόγα ζωντανή και αποτελεί την μονή επιβράβευση. Όταν προσπαθείς σίγουρα θα κάνεις και λάθη, αλλά το σημαντικό είναι τελικά το πρόσημο να είναι θετικό, κάτι που στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουμε καταφέρει να αναγνωρίζει όλη η Ευρώπη.

Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο!

Δ.Π.Γ."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ