ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος για Βοτανικό: "Γιατί να μην πάνε όλα καλά; Για αυτό είμαστε εδώ"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγο πριν την συνάντησή του με τον Κώστα Μπακογιάννη
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγο πριν την συνάντησή του με τον Κώστα Μπακογιάννη EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Δημάρχου Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος φτάνοντας στην συνάντηση πρόλαβε να δηλώσει πως ακούει πως όλα προχωρούν.

Ο Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα της κατασκευής του γηπέδου μπάσκετ στο Βοτανικό.

Ο Ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έφτασε στο δημαρχιακό μέγαρο στις 14:50, 10 λεπτά πριν το προγραμματισμένο ραντεβού στις 15:00, και πριν εισέλθει στο κτίριο για να μιλήσει με τον Δήμαρχο Αθηνών πρόλαβε να δηλώσει πως "ακούω ότι όλα προχωρούν. Γιατί να μην πάει καλά το ραντεβού; Για αυτό είμαστε εδώ".

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00, ωστόσο αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί τέσσερις ώρες αργότερα.

Ζητούμενο της συζήτησης είναι να ξεκαθαριστεί από την πλευρά της δημοτικής αρχής προς την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ποια είναι η πρόταση για την ανέργερση (και) του μπασκετικού γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Κώστας Μπακογιάννης θα προτείνει τέσσερα διαφορετικά οικόπεδα στην περιοχή, που είναι όμορα με τα όρια της "Διπλής Ανάπλασης", είτε βρίσκονται σε απόσταση 300 μέτρων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ