FINAL FOUR 2023

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην Game Night Late: "Δεν ήταν MVP ούτε ο Γουόκαπ, ούτε ο Παπανικολάου στον ημιτελικό"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην Game Night Late: "Δεν ήταν MVP ούτε ο Γουόκαπ, ούτε ο Παπανικολάου στον ημιτελικό"
GIANNIS DIMITROPOULOS / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Καλεσμένος στην Game Night Late του ANT1 βρέθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος ανέλυσε όλα όσα είδαμε στον ημιτελικό του Final Four 2023 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό.

Καλεσμένος στην Game Night Late του ANT1 βρέθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο "δράκος" του ελληνικού μπάσκετ και άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, σχολίασε τον ημιτελικό του Final Four 2023 ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τη Μονακό, διαλέγοντας μεταξύ άλλων τον MVP του αγώνα.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Το δίλημμα που τέθηκε ήταν ανάμεσα στον Τόμας Γουόκαπ και τον Κώστα Παπανικολάου, ωστόσο, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε μία διαφορετική οπτική επί του θέματος, αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Εγώ αυτό που θα έλεγα είναι ότι είναι μεγάλη υπόθεση ο χαρακτήρας που έδειξε ο Ολυμπιακός. Αυτό είναι ο MVP, ο χαρακτήρας που έδειξε η ομάδα στη δυσκολία που βρέθηκε.

Το είχε συνηθίσει να το δείχνει όλον τον χρόνο. Είναι θέμα δουλειάς στην προπόνηση και το πως χειρίζεται τις δυσκολίες μέσα στη διάρκεια της σεζόν. Ο τρόπος που λειτουργεί η ομάδα και η εξέλιξη που είχε από την περσινή χρονιά στη φετινή φάνηκε στον ημιτελικό".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ