ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Για το "έξι στα έξι" με την ΑΕΚ

Για το "έξι στα έξι" με την ΑΕΚ
New Image

Χωρίς τον Σάντερς υποδέχεται την ΑΕΚ στην Κυψέλη ο Πανελλήνιος, για την έκτη αγωνιστική της Α1

Ο Αμερικανός, μπήκε μέσα στην εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, αλλά ο Χανιώτης κόουτς έκρινε ότι ακόμα ο παίκτης δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας.
" Για μας ο τρόπος σκέψης και η φιλοσοφία, δεν αλλάζουν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα με υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να πάρουμε τη νίκη", είπε ο Καλαφατάκης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

" Είμαστε στενοχωρημένοι για τα 7 τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Νίμπουρκ, αλλά η ήττα στην Τσεχία για το ULEB CUP ανήκει στο παρελθόν. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στον αγώνα με την ΑΕΚ".

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Παντελής Παπαϊωακείμ, μίλησε για το παιχνίδι με την παλιά του ομάδα: " Μόνο τη νίκη σκεφτόμαστε στον αγώνα με την ΑΕΚ, για να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας στο ρωτάθλημα. Θα αναμετρηθούμε με μία ομάδα, η οποία έχει υψηλές βλέψεις και ψάχνει μία καλή εμφάνιση και μία νίκη, που θα την βοηθήσει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά".

" Η ήττα από τη Νίμπουρκ στο ULEB CUP ανήκει στο παρελθόν και τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με την ΑΕΚ. Σίγουρα μία ήττα σε έναν αγώνα τον οποίο ελέγχαμε στο μεγαλύτερο διάστημά του μας επηρεάζει αλλά η Α1 και το ULEB CUP είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις και τώρα σκεφτόμαστε μόνο την ΑΕΚ".

Στα περυσινά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, Πανελλήνιος και ΑΕΚ, σημείωσαν από μία νίκη. Στην Κυψέλη, η Ένωση επικράτησε με 66-61 και στο ΟΑΚΑ, οι "Ολυμπιονίκες" νίκησαν με 92-85.








TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ