EUROLEAGUE

Για το "διπλό" στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Για το "διπλό" στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (24/3, 20:30) στην Πόλη, κόντρα στην Νταρουσάφακα. Μπιέντοφ: "Έχουμε υποχρέωση να κατακτήσουμε την νίκη".

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού στη VOLKSWAGEN ARENA της Κωνσταντινούπολης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για με τη Νταρουσάφακα, για την 12η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague, η οποία θα διεξαχθεί το βράδυ (20:30, Novasports 2) της Πέμπτης (24/3). Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είδε και τους δώδεκα παίκτες που έχει στην αποστολή να γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς.

Μπιέντοφ: "Έχουμε υποχρέωση να κατακτήσουμε την νίκη"

Ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Γκόραν Μπιέντοφ, είπε τα εξής για την αναμέτρηση: "Δεν υπάρχουν αδιάφορα ματς για καμία ομάδα σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Έχουν υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους τους και την Ευρωλίγκα να πολεμήσουν για τη νίκη. Ας μην ξεχνάμε πως θα βρίσκονται στη διοργάνωση και την καινούρια σεζόν και θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο. Θα κάνουν ένα κανονικό παιχνίδι για να κερδίσουν. Διαθέτουν μια σκληρή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες που παίζουν πάντα για τη νίκη, όπως είναι ο Γκόρντον, ο Γουίλμπεκιν, ο Χαρανγκόντι, ο Ερντέν και άλλοι, που μπορούν με την απόδοσή τους να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα. Έχουν χάσει πολλά παιχνίδια στη διοργάνωση με διαφορές της τάξης του ενός, δύο ή τριών πόντων. Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να το πάρουμε".

Η 12άδα του Παναθηναϊκού θα είναι η εξής: Διαμαντίδη, Καλάθη, Γουίλιαμς, Φελντέιν, Χέινς, Φώτση, Γκιστ, Ραντούλιτσα, Χάντερ, Παπαγιάννη, Πάβλοβιτς και Χαραλαμπόπουλο.

Για το "διπλό" στην Πόλη ο Παναθηναϊκός
Για το "διπλό" στην Πόλη ο Παναθηναϊκός
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ