ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για το 5/5 η Εθνική Ανδρών

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ισραήλ (19:40, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 5η αγωνιστική της 1ης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 της FIBA, θέλοντας να παραμείνει αήττητη.

Εχοντας ως παρακαταθήκη το 4/4 από τα δύο προηγούμενα "παράθυρα" της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ισραήλ (19:40, LIVE Blog από το Sport24.gr) θέλοντας να συνεχίσει την αήττητη πορεία της. Και έχεις σημαντικό λόγο για να το κάνει.

Με τις ομάδες να μεταφέρουν τα αποτελέσματά τους στην δεύτερη φάση, η Εθνική μας δεν έχει το περιθώριο για γκέλα. Χρειάζεται να συνεχίσει αήττητη την πορεία της, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα βρίσκεται σε πλεονέκτική θέση όταν τα πράγματα θα δυσκολέψουν απότομα στην συνέχεια και να έχει ένα "μαξιλαράκι ασφαλείας".

Το Ισραήλ από την πλευρά του έχει κι αυτό το δικό του κίνητρο, αφού δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τη μαθηματική του πρόκριση. Όχι πως δεν θα είχε έτσι κι αλλιώς κίνητρο βέβαια, αφού και οι Ισραηλινοί θέλουν να πάνε με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στο "σακούλι" τους στην επόμενη φάση.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν έχει κάνει ακόμα γνωστή την 12αδα της Εθνικής Ανδρών, η οποία θα προκύψει από τους 14 παίκτες που έχει στην διάθεσή του. Οι διεθνείς που βρίσκονται στο Ισραήλ είναι οι εξής: Γιάννης Αθηναίου, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Χάρης Γιαννόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Χρήστος Σαλούστρος, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ντίνος Μήτογλου, Λίνος Χρυσικόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης, Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Η βαθμολογία του Ομίλου έπειτα από 4 αγωνιστικές:

1. Ελλάδα 8 (4-0)

2. Ισραήλ 6 (2-2)

3. Εσθονία 6 (2-2)

4. Μεγάλη Βρετανία (0-4)

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ