NBA

Για δεύτερο σερί ματς στο Λ.Α. θεατής ευστόχησε σε σουτ από το κέντρο!

Αυτά δεν γίνονται: Για δεύτερο συνεχόμενο ματς των Λέικερς, θεατής του Staples Center ευστόχησε σε σουτ από το κέντρο στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Μπακς (VIDEO)!

Με σουτ από το κέντρο του γηπέδου βγήκε ο Φεβρουάριος στο Staples Center, με σουτ από το κέντρο μπήκε και ο Μάρτιος! Καταπώς φαίνεται, οι θεατές των Λέικερς είναι “καυτοί” τελευταία, αφού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο φίλαθλος που κλήθηκε να σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου στον αντίστοιχο διαγωνισμό, βρήκε στόχο!

Πριν από δύο ημέρες ο τυχερός ήταν ο Ντιν Τραν , ο οποίος κέρδισε 100.000 δολάρια χάρις στο σουτ που πέτυχε στο ημίχρονο του αγώνα των Λέικερς με τους Πέλικανς. Σήμερα τον μιμήθηκε ο Λόγκαν Τόμας, ο οποίος ευστόχησε κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του αγώνα Λέικερς – Μπακς και έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό 25.000 δολάρια, πανηγυρίζοντας μάλιστα με… air guitar.

Δείτε το καλάθι που σημείωσε ο τυχερός θεατές στο Staples Center:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ