ΚΑΟΔ

"Γι' αυτό πήραμε τον Παπαμακάριο"

"Γι' αυτό πήραμε τον Παπαμακάριο"
INTIME SPORTS

Ο Μανόλης Παπαμακάριος ήταν καθοριστικός στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Νέα Κηφισιά και ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας, ενημερώνει μέσω του Sport24 για τον... αέρα αλλαγής που έφερε ο 34χρονος πόιντ γκαρντ.

Το 2014 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΚΑΟΔ. Οι Δραμινοί πέρασαν από το "Ζηρίνειο" επικρατώντας 79-78 , της Νέας Κηφισιάς. Μια νίκη που τους... ανεβάζει ακόμα περισσότερο (ψυχολογικά και βαθμολογικά). Ο Κώστας Μέξας μιλά στο Sport24.gr για το νωθρό ξεκίνημα, την επανάκαμψη, αλλά και τους στόχους εν όψει συνέχειας.

Όλα ξεκίνησαν από την αναμέτρηση που είχε ολοκληρωθεί "Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ξεκινήσαμε νωθροί", δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει ότι "από το 32-33 ανεβάσαμε την απόδοσή μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και ελέγξαμε τον ρυθμό. Η Κηφισιά προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση, χάρη στα κοντά σχήματα που εφάρμοσε, όμως πήραμε τη νίκη, η οποία όπως είπα και στη συνέντευξη Τύπου είναι δίκαιη".

Με τη νίκη αυτή οι γιορτές θα είναι καλές

"Όταν κερδίζεις τέτοιες μέρες είναι πάντα ακόμα πιο ευχάριστο. Για εμάς, όμως, αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε παιχνίδι και να παίζουμε ακόμα καλύτερα κάθε φορά".

Ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στα τελευταία λεπτά ήταν ο Μανόλης Παπαμακάριος. Πόσο σημαντική ήταν η προσθήκη του;

"Προσπαθούμε να είμαστε μια ομάδα η οποία θα στηρίζεται στο ομαδικό πνεύμα. Γι' αυτό, όμως, απαιτούνται και κάποιοι παίκτες προσωπικότητες, που την ώρα του αγώνα θα βγουν μπροστά. Ο Μανόλης έχει βοηθήσει αρκετά και αυτός είναι ο λόγος που τον πήραμε στην ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την παρουσία του και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι".

Το ξεκίνημα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Πλέον ανήκει στο παρελθόν;

"Το ξεκίνημα της ομάδας ήταν λίγο δύσκολ από πλευράς αποτελεσμάτων, γιατί το μπάσκετ που παίζαμε δεν ήταν και τόσο άσχημο. Έχουμε αρκετά παιδιά που είναι rookies στο πρωτάθλημα και προσπαθήσαμε ώστε να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα νέα δεδομένα. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό και η νίκη απέναντι στην Κηφισιά μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση".

Η νίκη αυτή αλλάζει τους στόχους σας;

"Σε καμία περίπτωση! Θέλουμε να εμφανιστούμε το ίδιο καλοί και με τον Κολοσσό και να πάρουμε τη νίκη, ώστε να έχει νόημα η νίκη απέναντι στην Κηφισιά. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το παιχνίδι και να βελτιωθούμε. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό, οπότε οι στόχοι δεν αλλάζουν".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ