STOIXIMAN AEGEANBALL

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τον Κώστα Σλούκα στο SPORT24: "Ο καθένας είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει"

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τον Κώστα Σλούκα στο SPORT24: "Ο καθένας είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει"
PRINTSCREEN SPORT24

Το Aegeanball Festival διεξάγεται για ακόμα μία χρονιά στη Σύρο με το τουρνουά μπάσκετ 3X3 να αποτελεί πόλο έλξης τόσο για αθλητές όσο και για ανθρώπους εκτός χώρου.

Η Σύρος για ακόμα μία χρονιά φιλοξενεί το τουρνουά μπάσκετ 3x3 Aegeanball Festival μεγάλα ονόματα τόσο του αθλητισμού όσο και εκτός αυτού να δίνουν το "παρών" στο event το οποίο ίδρυσε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ένας εξ αυτών είναι και ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις εξελίξεις, μιλώντας για τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του στο SPORT24:

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και στην κάμερα της COSMOTE TV όπου ανέφερε:

"Η αλήθεια είναι ότι έπαιζα μπάσκετ, ξαφνικά ψήλωσα και ασχολήθηκα περισσότερο με το ποδόσφαιρ, όπου είναι και αυτή πολύ μεγάλη μου αγάπη.

Εύχομαι σήμερα τουλάχιστον να ανταποκριθώ στα καθήκοντα της ομάδας. Είμαι σε καλή κατάσταση. Είναι μία εξαιρετική διοργάνωση απόλυτα οργανωμένη, εύχομαι να μποροέσουν να το ζήσουν κι άλλοι άνθρωποι και να συνεχιστεί για πάρα πολλά χρόνια. Συγχαρηρτήρια στον Γιώργο Πρίντεζη".

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ