ΜΠΑΣΚΕΤ

"Γερμανός" ο Βουγιούκας

"Γερμανός" ο Βουγιούκας

Η νέα μπασκετική στέγη του Ίαν Βουγιούκα θα είναι στην Γερμανία, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουλμ. Υπέγραψε έως το τέλος της σεζόν και την Παρασκευή (27/2) ταξιδεύει για τη Γερμανία.

Από τα τέλη Δεκεμβρίου ο Ίαν Βουγιούκας είναι ελεύθερος στην αγορά. Η κατάσταση που επικρατούσε στην Γαλατασαράι, σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα περισσότερα παιχνίδια, δεν επέτρεπαν στις δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Έτσι, ο Έλληνας σέντερ έψαξε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Λίγο μετά τα μέσα Ιανουαρίου ο διεθνής άσος έκανε προπονήσεις με την ΑΕΚ, ώστε να μείνει σε φόρμα. Στην Ένωση μπορεί να μην αγωνίστηκε ποτέ, όμως βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αυτός είναι στη Γερμανία και για την ακρίβεια, πρόκειται για την Ουλμ. Η γερμανική ομάδα τον είχε στο στόχαστρό της, καταθέτοντας, μάλιστα και επίσημη πρόταση για την απόκτησή του . Ο παίκτης απάντησε θετικά στην πρόταση και την Παρασκευή (27/2) ταξιδεύει για τη Γερμανία, για να υποβληθεί και στις ιατρικές εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ