EUROBASKET 2022

Γερμανία - Ελλάδα, Σρούντερ: "Το να μιλάνε αντίπαλοι για την οικογένειά μου ξεπερνάει τα όρια"

Γερμανία - Ελλάδα, Σρούντερ: "Το να μιλάνε αντίπαλοι για την οικογένειά μου ξεπερνάει τα όρια"
FIBA

Με ένα post στο Instagram ο Ντένις Σρούντερ αποθέωσε τους Έλληνες φιλάθλους για την ατμόσφαιρα στο Γερμανία - Ελλάδα, ωστόσο συμπλήρωσε ότι δεν θέλει υποδείξεις για την συμπεριφορά του, αναφέροντας ότι κάποιοι Έλληνες διεθνείς ξεπέρασαν τα όρια με αυτά που έλεγαν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η Γερμανία πανηγυρίζει, αφού μετά την νίκη της επί της Ελλάδας (107-96) προκρίθηκε στα ημιτελικά του EuroBasket 2022. Ο Ντένις Σρούντερ - ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων των Γερμανών πριν αποβληθεί - είχε να πει καλά λόγια για τους Έλληνες φιλάθλους. Παράλληλα όμως υποστήριξε ότι κάποιοι Έλληνες διεθνείς ξεπέρασαν τα όρια, λέγοντας πράγματα για την οικογένειά του.

Ο NBAερ γκαρντ ανέβασε ένα story στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας: "Έλληνες φίλαθλοι!!! Σπουδαία ατμόσφαιρα σήμερα. Μπορώ να αντέξω πολλά από παίκτες, αλλά το να με αποκαλούν σκ...α ή να λένε κάτι για την οικογένειά μου ξεπερνάει τα όρια και δεν είναι σωστό, οπότε σας παρακαλώ μην μου λέτε πώς να αντιδρώ σε αυτό. Να είστε ευλογημένοι".

Δείτε το σχετικό post:

Το post του Σρούντερ
Το post του Σρούντερ SCHRODER OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT

Δείτε την Game Night μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από την Γερμανία:

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ