EUROLEAGUE

Γεμίζει το ΟΑΚΑ με Μπαρτσελόνα

Γεμίζει το ΟΑΚΑ με Μπαρτσελόνα
INTIME SPORTS

Με γοργούς ρυθμούς πωλούνται τα εισιτήρια του αυριανού (5/3, 21:45) αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα. Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους φίλους του "τριφυλλιού", οι οποίοι έχουν ήδη αγοράσει περισσότερα από 12.000 εισιτήρια.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα (5/3, 21:45) είναι από τα πιο κρίσιμα των "πρασίνων" στη φετινή Euroleague. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς χρειάζεται άλλωστε τη νίκη αφενός για να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ, αφετέρου για να διατηρήσει τις ελπίδες της για το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.

Το θετικό για το "τριφύλλι" είναι πως οι φίλοι της ομάδας ανταποκρίνονται πολύ θερμά στην μέχρι τώρα προπώληση των εισιτηρίων. Κι αυτό γιατί έχουν ήδη πουληθεί περισσότερα από 12.000 εισιτήρια, με την κίνηση να συνεχίζεται έντονα. Όπερ και σημαίνει πως δεν αποκλείεται αύριο το βράδυ να δούμε κατάμεστο το ΟΑΚΑ.

Μην ξεχνάτε βέβαια, πως το Euroleague Greece σε συνεργασία με το Stoiximan.gr δίνουν τη δυνατότητα σε δύο φίλους του "τριφυλλιού" να βρεθούν στο γήπεδο και μαζί με την παρέα τους να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα .

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ