GAME NIGHT

Game Night για τον τελικό του Final Four της EuroLeague Μπαρτσελόνα - Αναντολού Εφές με τον Βαγγέλη Μάντζαρη

Οι Παντελής Βλαχόπουλος και Βαγγέλης Μάντζαρης στην εκπομπή "Game Night" του SPORT24
Οι Παντελής Βλαχόπουλος και Βαγγέλης Μάντζαρης στην εκπομπή "Game Night" του SPORT24 PHOTO CREDITS: 24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Την Κυριακή (30/05) στην εκπομπή Game Night του SPORT 24 με τον Παντελή Βλαχόπουλο καλεσμένος είναι ο διεθνής γκαρντ του Περιστερίου, Βαγγέλης Μάντζαρης για να αναλύει τον μεγάλο τελικό του Final Four της EuroLeague μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Αναντογλού Εφές. Τζάμπολ στις 23:15.

Λίγες ώρες έμειναν για τον σπουδαίο τελικό του Final Four της EuroLeague μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Αναντολού Εφές στην Κολωνία. Η Game Night δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από άλλη μία σπουδαία αθλητική βραδιά.

Αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, ο παρουσιαστής της αγαπημένης σας εκπομπής, Παντελής Βλαχόπουλος υποδέχεται στο στούντιο τον διεθνή γκαρντ του Περιστερίου, Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος θα αναλύσει το μεγάλο παιχνίδι και θα δώσει έναν διαφορετικό τόνο στη βραδιά, ενώ από την Κολωνία ο απεσταλμένος του SPORT24, Βασίλης Σκουντής θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Game Night, τα αθλητικά βράδια, τα ζούμε μαζί.

TAGS GAME NIGHT ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ