ΠΑΟΚ

Γαλατσόπουλος: "Πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε"

Γαλατσόπουλος: "Πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε"
Φλεβαράκης

O Bαγγέλης Γαλατσόπουλος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο

Αρχικά, ο κ. Γαλατσόπουλος αναφέρθηκε στην απόφαση του "Χρυσού Δικέφαλου" να ενισχύσει την νέα προσπάθεια της διοίκησης με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας: " Ο Χρυσός Δικέφαλος έκανε μία πολύ σοβαρή κίνηση, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας που θα μοιράσει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Είναι μία σημαντική βοήθεια τόσο προς την ομάδα όσο και προς τη διοίκηση. Ο ΠΑΟΚ θα βρει τη στήριξή του μέσα από τον κόσμο του. Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια του, τους ευχαριστούμε και περιμένουμε κι άλλες τέτοιες κινήσεις από ανώνυμο κι επώνυμο κόσμο. Ο αυριανός αγώνας είναι πολύ σημαντικός, χρειαζόμαστε την δύναμη του κόσμου

".

" Να μην κινδυνεύσει ο ΠΑΟΚ"
Ερωτηθείς για το αν η σωτηρία είναι ο πρώτος στόχος που έχει θέσει η νέα διοίκηση, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε: " Για να υπάρχει το αγωνιστικό, πρέπει να υπάρχει και το οικονομικό. Βάζουμε αυτό πρώτα με την έννοια να μην κινδυνεύσει ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε. Τα μηνύματα είναι θετικά με την στήριξη των χορηγιών που έχουμε εξασφαλίσει. Όλοι βοηθούν τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει".

" Η ομάδα έχει δυνατότητες"
Όταν ρωτήθηκε για το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου, ο κ. Γαλατσόπολος τόνισε: " Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα έχει δυνατότητες, απλά δεν τις είχε δείξει μέχρι τότε. Είναι σημαντική η νίκη επί του Πανιωνίου και θα έρθουν κι άλλες τέτοιες.

Κάθε αγώνας είναι ένας πόλεμος και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Σε κάθε αγώνα πρέπει να διεκδικούμε τη νίκη και μετά το πέρας αυτού θα φαίνεται το τι έχουμε καταφέρει. Πιστεύουμε στις δυνατότητες των παιδιών και δικαιωθήκαμε με τη νίκη επί του Πανιωνίου

".

" Οι φίλαθλοι μας δίνουν δύναμη"
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για την συμπαράσταση του κόσμου, αλλά και τη στήριξη της διοίκησης Ζαγοράκη: " Οι φίλαθλοί της ομάδας μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. Είχαμε 4.000 με την ΑΕΚ, αλλά και στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Είναι σημαντική η στήριξη της ΠΑΕ μέσω του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο ΠΑΟΚ είναι ενιαίος και έτσι θα πρέπει να συνεχίσει να συμβαίνει είτε αυτό αφορά το ποδόσφαιρο, είτε το μπάσκετ. Ο κόσμος το έχει αντιληφθεί και μας συμπαραστέκεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

".

" Συνεχίζουμε να ψάχνουμε"
Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για τους " Κάναμε δύο μεταγραφικές κινήσεις, αλλά συνεχίζουμε να ψάχνουμε. Ανάλογα με το πως θα πάει η ομάδα, θα φανούν οι ανάγκες τις και αν θα πρέπει να προστεθεί κάτι ή όχι".











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ