ΠΣΑΚΚ

Γ. Βασιλακόπουλος: "Τα τουρνουά φέρνουν τα παιδιά στο μπάσκετ"

Γ. Βασιλακόπουλος: "Τα τουρνουά φέρνουν τα παιδιά στο μπάσκετ"
Ο Βασιλακόπουλος στις εξέδρες του γηπέδου στο Κάουνας INTIME SPORTS

Το Ηράκλειο Κρήτης υποδέχεται στις 28 και 29 Ιουνίου το τουρνουά "Τάπα στη Βία" με τη συνεργασία του ΠΣΑΚ και της ΕΟΚ, δίνοντας την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να έρθουν πιο κόντα στο μπάσκετ.

Προ των πυλών βρίσκεται το τουρνουά "3on3 streetball-Τάπα στη βία και στον ρατσισμό", καθώς θα λάβει χώρα στις 28 και 29 Ιουνίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΠΣΑΚ και ΕΟΚ, υπό την αιγίδα ης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, συμπράττουν και δίνουν, σύμφωνα με τον κ. Γίωργο Βασιλακόπουλο, τη μέγαλη ευκαιρία σε μικρά παιδιά να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ και τους αγαπημένους τους αθλητές.

" Ή προσπάθεια της ΕΟΚ και του ΠΣΑΚ, με τη διεξαγωγή των τουρνουά 3Χ3, δίνει τη δυνατότητα στα μικρά παιδιά να έρθουν στο άθλημα, που έχει φέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη χώρα μας. Στο άθλημα που υπηρετούμε και αγαπάμε, το μπάσκετ", δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος και συνέχισε: " Κι όσο βλέπουμε σε αυτά τα τουρνουά οι συμμετοχές να φθάνουν σε τετραψήφιο αριθμό, μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε. Είμαι σίγουρος, ότι και στο Ηράκλειο, που πλέον έχει γίνει μπασκετόπολη, ο κόσμος που θα έρθει, θα διασκεδάσει με τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ’’.

Αύριο Πέμπτη στη 13:30, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο του Ηρακλείου.

Οι εγγραφές για το τουρνουά 3Χ3 στο Ηράκλειο Κρήτης συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ