ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Γ.Σ. Ολύμπια - Πανελλήνιος: 80-96

Γ.Σ. Ολύμπια - Πανελλήνιος: 80-96
Βουγιούκας

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και ωραίο μπάσκετ ο Πανελλήνιος νίκησε την Ολύμπια στη Λάρισα με 96-80

Επί της ουσίας ο Πανελλήνιος έκανε το καθήκον του. Πολύ καλύτερη ομάδα από την Ολύμπια, χωρίς τα μύρια εσωτερικά προβλήματα και με εντελώς διαφορετική ψυχολογία και στόχους στη φετινή χρονιά. Οπότε, το "διπλό" που πέτυχε η ομάδα του Ηλία Ζούρου ήταν λίγο, πολύ αναμενόμενο. Ακόμη και η αντίσταση των Λαρισαίων στο πρώτο δεκάλεπτο δεν υποσχέθηκε πολλά για τη συνέχεια, αφού από τη στιγμή που ο Πανελλήνιος άρχισε να βγάζει από τη φαρέτρα του περισσότερα όπλα, τα πράγματα ξεκαθάριζαν και όσο περνούσε η ώρα, ελάχιστοι πίστευαν στην ομάδα του κάμπου.
Μάλιστα, η άμυνα του Πανελληνίου ήταν πολύ καλή, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να έχουν πολύ χαμηλά ποσοστά στα δίποντα, σε αντίθεση με την ομάδα της Κυψέλης που ήταν σε πολύ καλή μέρα, στο επίπεδο της παραγωγικότητας. Με πέντε παίκτες να πετυχαίνουν πάνω από 10 πόντους, τον Ίαν Βουγιούκα να κυριαρχεί εντός της ρακέτας και τον Ντέβιν Σμιθ να είναι σταθερά καλός, ο Ντεμόντ Γκριν πρέπει να αισθανόταν πολύ μόνος του. Και ας πέτυχε 26 πόντους.

Επίσης πρέπει να σημειώσουμε το πολύ ομαδικό μπάσκετ που έπαιξε ο Πανελλήνιος, κάτι που φαίνεται καθαρά από τις 24 ασίστ που μοίρασαν οι παίκτες του Ηλία Ζούρου με τον Γιώργο Καλαϊτζή να έχει τις περισσότερες (6) και να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι έχει αφήσει πίσω του, το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε για μια ακόμη φορά στην καριέρα του.

Τα δεκάλεπτα: 24-25, 36-47, 60-72, 80-96

Γ.Σ. Ολύμπια: Τζακόπουλος, Αβράμοφ, Γκριν 26 (4), Παπαχρήστος 8, Τζάκσον 9, Μπόγδανος 7 (1), Σπανός, Παπακώστας 2, Παπαϊωακείμ 9, Αγγελακόπουλος 4 (1), Καραβανάς 5, Φοντενετ 10 (2).

Πανελλήνιος: Ξανθόπουλος, Παπαμακάριος 3 (1), Χαραλαμπίδης 11 (3), Καλαϊτζής 2, Όουενς 5, Σμιθ 16 (2), Πέτρουλας 6, Όστοϊτς 13, Μπλάκνεϊ 8, Κολώκας 11 (1), Κομποδιέτας 2, Βουγιούκας 19.

Για τα αναλυτικά στατιστικά του αγώνα πατήστε ΕΔΩ .










TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ