ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντεντοκούνμπο: "Χαρήκαμε που θυμηθήκαμε τα παλιά"

Γιάννης Αντεντοκούνμπο: "Χαρήκαμε που θυμηθήκαμε τα παλιά"

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησαν για την απόφασή τους να παίξουν μπάσκετ στην παλιά τους γειτονιά και δεσμεύτηκαν ότι θα προσπαθήσουν να το κάνουν κάθε χρόνο.

"Θέλω την παλιά μου γειτονιά"... θα μπορούσαν να τραγουδούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στις ΗΠΑ ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκουνμπο και με την πρώτη ευκαιρία φρόντισαν να καλύψουν τη συγκεκριμένη επιθυμία τους παίζοντας μπάσκετ στα παλιά τους λημέρια.

Τα δύο αδέρφια που πλέον αγωνίζονται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, βρέθηκαν στο ανοιχτό του Τρίτωνα και έπαιξαν με τους παλιούς τους φίλους.

Το Sport24.gr βρέθηκε εκεί και σας μετέφερε όλα συνέβησαν στον αγώνα. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο Θανάσης Αντετοκούμπο τόνισε: "Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε εδώ. Αγαπάμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε και μας αγαπάνε. Προσπαθήσαμε σήμερα να περάσουμε ωραία. Δεν περιμέναμε να έρθει τόσος κόσμος. Πιστεύαμε ότι θα είναι μόνο οι φίλοι μας. Είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάθε χρόνο".

Σε ανάλογο μήκος κύματος και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. "Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τον κόσμο και όλα τα παιδιά που ήρθαν στο γήπεδο για να μας δουν. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε κάθε χρόνο για να διασκεδάζουμε και εμείς οι ίδιοι με τους φίλους μας για να θυμηθούμε τα παιδιά. Πάντα μου λείπει η γειτονιά μου. Δύο ημέρες μετά πλέι οφ γύρισα εδώ. Αυτό τα λέει όλα" είπε αρχικά.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το εάν ονειρευόταν πως παίζοντας σε αυτό το γήπεδο μια μέρα θα έφτανε μέχρι το ΝΒΑ είπε: "Δεν το ξέραμε, αλλά ήταν το όνειρό μας και κάναμε κάθε μέρα προπόνηση για να φτάσουμε εκεί. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που έπαιξαν μαζί μας. Πολλά παιδιά που ήρθαν σήμερα εδώ τα ξέρω, έχουν μεγαλώσει και έχουν αλλάξει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ