NCAA

Φρενίτιδα για την Κέιτλιν Κλαρκ: Ζαλίζουν οι τιμές των εισιτηρίων για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της με το Αϊόβα

Φρενίτιδα για την Κέιτλιν Κλαρκ: Ζαλίζουν οι τιμές των εισιτηρίων για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της με το Αϊόβα
AP PHOTO/MATTHEW PUTNEY

Η Κέιτλιν Κλαρκ έχει σαρώσει όλα τα ρεκόρ σκοραρίσματος στο NCAA με τη φανέλα του Αϊόβα εδώ και τέσσερα χρόνια. Η 22χρονος γκαρντ ετοιμάζεται για την τελευταία εντός έδρας παράστασής της και η τεράστια ζήτηση του κοινού έχει ανεβάσει στο Θεό τις τιμές των εισιτηρίων, που ξεπερνούν ακόμα και αυτές των αγώνων του WNBA.

Όλη η μπασκετική κοινότητα παραμιλάει για το φαινόμενο που ακούει στο όνομα Κέιτλιν Κλαρκ. Η 22χρονη γκαρντ του Αϊόβα έγραψε ιστορία, προσπερνώντας την Κέλσι Πλαμ για να γίνει η πρώτη σκόρερ στο NCAA Γυναικών, και κυνηγάει πλέον το ρεκόρ του Πιτ Μάραβιτς. Για την ακρίβεια, χρειάζεται 18 ακόμα πόντους για να προσπεράσει τον "Pistol Pete", που μέτρησε συνολικά 3.667 πόντους στο Κολλέγιο. Παράλληλα, ο Κλαρκ δήλωσε συμμετοχή και στο WNBA Draft 2024, γεγονός που σημαίνει ότι το παιχνίδι ανάμεσα στο Αϊόβα και το Οχάιο την Κυριακή (3/3), θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας ματς για εκείνη στο NCAA.

Ως εκ τούτου, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στον κόσμο, που ψάχνει μανιωδώς ένα εισιτήριο για να δει από κοντά την Κλαρκ, πριν εκείνη γίνει επαγγελματίας. Κι όπου υπάρχει αυξημένη ζήτηση, υπάρχουν και αυξημένες τιμές. Κάπως έτσι, το πιο φθηνό εισιτήριο που μπορεί να βρει κανείς για τον αγώνα του Αϊόβα με το Οχάιο Στέιτ είναι στα 408 δολάρια, ενώ το πιο ακριβό φτάνει στα 5.199 δολάρια (!) σύμφωνα με το Vivid Seats.

Οι εν λόγω τιμές δεν αποτελούν μόνο ρεκόρ για το κολλεγιακό μπάσκετ γυναικών, αλλά για το μπάσκετ γυναικών εν γένει, αφού ξεπερνούν και τις τιμές των εισιτηρίων στο WNBA.

TAGS NCAA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ