WNBA

Η Κέιτλιν Κλαρκ, το νέο φαινόμενο του μπάσκετ γυναικών, δήλωσε διαθεσιμότητα στο WNBA Draft

Η Κέιτλιν Κλαρκ
Η Κέιτλιν Κλαρκ Ⓒ 2024 ABBIE PARR/ ASSOCIATED PRESS

Η Κέιτλιν Κλαρκ - το νέο φαινόμενο του μπάσκετ γυναικών, που έχει διαλύσει τα πάντα στο διάβα της - δήλωσε ότι θα είναι διαθέσιμη στο WNBA Draft 2024, όπου και αναμένεται να επιλεγεί στο Νο1.

Η Κέιτλιν Κλαρκ αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο WNBA. Έπειτα από μία 4ετία στο NCAA που έχει σαρώσει τα πάντα με την φανέλα του Αϊόβα, το νέο φαινόμενο του μπάσκετ Γυναικών δήλωσε ότι δεν θα επιστρέψει για τον 5ο χρόνο της (είχε δικαίωμα να το κάνει λόγω του κορονοϊού) και θα βρεθεί στο WNBA Draft 2024, όπου αναμένεται να επιλεγεί στο Νο1.

Η Κλαρκ έχει κυριαρχήσει στο NCAA, αριθμώντας φέτος 32.2 πόντους, 7.4 ριμπάουντ, 8.7 ασίστ και 1.7 κλεψίματα μέσο όρο με 39.5% στα τρίποντα (5.4/13.6 ανά αγώνα), τρελαίνοντας κόσμο με τα σουτ που παίρνει από τα 8 και 9 μέτρα σε κάθε ματς. Παράλληλα, έχει σημειώσει 3.650 πόντους στην 4ετή της καριέρας στο NCAA και απέχει 18 πόντους από το να σπάσει το ρεκόρ του Πιτ Μάραβιτς για τους περισσότερους πόντους σε αγώνες πρώτης κατηγορίας ανάμεσα σε άντρας και γυναίκες με 3.667 πόντους!

TAGS WNBA NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ